5 joburi pentru studenți cu salarii în mână de la 4.000 de lei în sus

Dacă ești student și nu vrei să-ți petreci vacanța de vară lenevind în pat, te putem ajuta să găsești un job potrivit pentru tine, cu ajutorul căruia să câștigi atât niște bani frumoși, cât și experiență de lucru.

1. Editor foto part time pentru Elena Dumitrescu PhotoArt. Dacă te pricepi să-ți editezi pozele de Instagram cu Adobe Photoshop, nu-i păcat să ții acest talent doar pentru tine? Angajatorul caută un colaborator care să prelucreze fotografii de familie (gravide, nou-născuți). Atenția la detalii, minuțiozitatea, creativitatea și rapiditatea în execuție sunt un plus.  Programul de lucru este flexibil, beneficiezi de sprijinul colegilor, iar salariul tău ajunge la 4.000 de lei pe lună, în funcție volumul de muncă.

2. Agent Servicii Pasager în Otopeni. Dacă știi engleza la nivel mediu, ai abilitați de comunicare, emani bună dispoziție și ești obișnuit termini treburile... ieri, acest job este potrivit pentru tine. Fișa postului presupune să asiști îmbarcarea și debarcarea pasagerilor la plecarea și sosirea avioanelor, să faci rezervări, emiteri și preschimbări de bilete de avion, să interacționezi cu clienții, cu reprezentanții companiilor aeriene și cu autoritățile, să înregistrezi și să gestionezi reclamațiile pasagerilor (deh, se mai întâmplă și din astea). Locul de muncă este stabil (lucru foarte important în zilele noastre), beneficiezi de pregătire teoretică și practică (așa că experiența nu e necesară), ți se oferă echipament de lucru complet și un salariu de început de 4.000 de lei pe lună. Dar ai posibilitatea de a fi promovat, deci și câștigul va crește în timp.

3. Bucătar și ajutor de bucătar pe secția rece pentru Berăria H. Dacă tot îți place să stai vara la terasă, poți să îmbini plăcutul cu utilul. Program este full time, de 5 zile pe săptămână, câte 8 ore/zi, dar poți alege ora de la care să începi lucrul: 10:00, 14:00 sau 16:00. Ai masa asigurată și voucher de taxi la plecare dacă muncești pe tura de seară. Ți se face contract de muncă pe perioadă nedeterminată, iar venitul net garantat este 5.000 de lei pe lună.

4. Electrician. Dacă ești pasionat de electrică sau ești student la Instalații și vrei să profesezi în domeniu după ce termini facultatea, acum e momentul să pui în practică ce înveți la cursuri. Compania SBT caută electricieni și ajutori de electricieni cu spirit de echipă, fără frică de muncă și de înălțime (se lucrează la 4-5 m de sol). Lucrările sunt în București, Ilfov, și foarte rar în țară, dar se plătește diurna pentru deplasări. Se oferă training la locul de muncă, așa că nu e musai să fii calificat, iar salariul oferit este de 5.000 de lei pe lună. Plus bonusuri de performanță.

5. Ospătar pentru restaurantul Stadio Universitate. Localul e la doi pași de Universitatea București, așa că, dacă ești student la Litere, Geografie, Istorie sau Matematică și vrei să continui să muncești și după ce se încheie vacanța, ajungi imediat de la serviciu la cursuri și viceversa. Programul de lucru este echilibrat, deci ai timp și de odihnă și distracție pe timpul verii (sau, dacă e cazul, de învățat pentru restanțele din toamnă). Ți se oferă susținere permanentă în dezvoltarea ta personală și profesională, bonusuri și discounturi în restaurantele din grup. Iar câștigul financiar nu-i de colea: venitul lunar garantat este de minimum 6.000 de lei.

 

Noi am făcut doar o mică selecție, dar pe Anuntul.ro poți găsi zilnic sute de anunțuri cu locuri de muncă pentru studenți. Alege-l pe cel care-ți place, citește cu atenție condițiile și, dacă te regăsești în cerințele angajatorilor, trimite-le CV-ul tău însoțit de o scrisoare de intenție. Nu te uita numai la bani, ci ai grijă în primul rând să fii angajat legal, cu contract de muncă. Spor!

343 vizualizari Autor Raluca Cincu
Distribuie articolul