Stil Compact Design - Scari si balustrade din lemn, Bucuresti

Balustrade din lemn

Indiferent de tipul de scara

Pe langa faptul ca aceste balustrade din lemn reprezinta un element de siguranta atunci cand scarile sunt urcate sau coborate, aceste balustrade reprezinta si un element important de design, un aspect important in ceea ce inseamna estetica scarilor interioare.

Indiferent de tipul de scara interioara pentru care optezi atunci cand vine vorba despre casa ta, trebuie sa stii ca la Stil Compact Design vei putea alege dintr-o gama foarte diversificata de astfel de balustrade din lemn. Pentru fiecare model de balustrada folosim lemn de cea mai buna calitate. Lemnul folosit pentru balustrade este din acelasi material cu cel folosit pentru scarile interioare sau este un lemn care se potriveste perfect cu lemnul folosit pentru constructia scarilor. Grosimea lemnului pentru balustradele scarilor variaza intre 40 si 50 de milimetri, iar lungimea lemnului atinge 90 de milimetri.

In functie de tipul de scara interioara si in functie de culoarea scarii, balustrada vine in culori identice sau in nuante care sa completeze materialul folosit pentru constructia scarilor. Fiecare dintre modelele de balustrade din lemn beneficiaza de finisaje de cea mai buna calitate. Astfel vei putea gasi balustrade din lemn cu finisaje din grund si lac avand diferite culori. In cadrul serviciilor prestate de firma noastra intra si montajul balustradelor din lemn pentru scara interioara.

Elementele componente ale acestor balustrade din lemn includ balustrii de capat, balustrii intermediari, mana curenta si in unele cazuri suport de balustri. In cazul balustrilor de capat fiecare client poate alege modelul de balustri strunjiti sau modelul de balustri frezati. Modelul de balustri frezati sunt modelati longitudinal cu ajutorul diferitelor freze. In schimb, modelul de balustri strunjiti sunt realizati la strung prin rotire. Rolul acestor balustri de capat este acela de a oferi rezistenta pentru balustrada. Tocmai de aceea balustrii de capat trebuie sa fie montati de fiecare data in structura scarii interioare, indiferent daca aceasta structura este din lemn, metal sau beton.

In cazul balustrilor intermediari se opteaza de cele mai multe ori pentru acelasi model ca si in cazul balustrilor de capat. Latimea treptelor este criteriul care influenteaza cat de des sunt montati balustrii intermediari. Indiferent de tipul de scare interioara si de modelul de balustrade din lemn pentru care optezi pentru casa ta, specialistii nostri vor face masuratorile si iti vor prezenta proiectul scarii interioare. Lemnul folosit pentru aceste balustrade este de calitate superioara si este uscat natural pentru a oferi rezistenta timp indelungat.

Indiferent de cum iti imaginezi ca va arata scara interioara a casei tale, nu ezita sa ne contactezi la Stil Compact Design. Oferim servicii complete in executarea de scari interioare din lemn pentru orice casa. De asemenea, in oferta noastra vei putea gasi foarte multe modele de balustrade din lemn pentru aceste scari. Masuratorile pentru scara interioara, transportul materialelor necesare si montajul scarilor si al balustradelor din lemn le oferim noi. Mai mult decat atat, daca ai nevoie sa inlocuiesti balustrada scarilor din lemn, firma noastra este fara doar si poate

Galerie foto
  • ...