Steral Ecovent sisteme de ventilatie - Bucuresti

Sisteme HVAC

Un sistem de ventilatie modern împreuna cu climatizarea sunt elemente esentiale pentru conditii prielnice ale aerului si desfumarii în cazul unui incendiu.

Cu ajutorul sistemelor de ventilatie si climatizare Steral asigurati buna functionare a activitatilor din interiorul oricarei cladiri. Noi va dam o mâna de ajutor în privinta montajului si a executiei, dar si în cazul proiectarii.

Steral asigura construirea de:

  • sisteme de ventilatie si climatizare
  • sisteme specifice pentru aplicatii industriale
  • sisteme de salvare precum instalatiile de desfumare. Acestea sunt destinate cladirilor de birouri sau de productie, indiferent de dimensiuni, dar si pentru cladiri multifunctionale precum centrele comerciale, aeroporturi, gari, centre sportive, sali de evenimente sau expozitii, ori structuri care asigura transportul subteran precum tunelurile.

 

Pentru constructiile noi putem optimiza echipamentul si instalatiile de ventilatie folosind cele mai recente instrumente de simulare, pe care le dezvoltam înca din stadiul de plan. 

Sistemele deja existente beneficiaza de sfatul nostru în privinta reglementarilor statutare în vigoare si dezvoltam împreuna cu operatorii cladirilor si instalatiilor solutii individuale.

 

Cu ajutorul simularilor asistate de computer realizam proiecte tehnice potrivite pentru instalatiile si componentele care urmeaza a fi integrate în aceste instalatii. Datorita acestor concepte personalizate se realizeaza un consum redus de energie si costuri de exploatare mai mici. Nu se trece cu vederea nici prezenta instalatiilor de încalzire si racire alaturi de toate elementele sistemului de automatizare al cladirii în realizarea conceptului tehnic.  

 

Cum realizam proiectarea instalatiilor?

Steral urmareste mereu aceeasi pasi în proiectare:

  • Analizam spatiile si nevoile individuale ale clientului
  • Proiectam instalatiile de ventilatie si climatizare conform conditiilor impuse
  • Oferim consultanta în alegerea solutiilor optime

 

În functie de proiectul dumneavoastra, Steral va ofera posibilitatea de a realiza instalatiile potrivite pentru cladiri precum supermarketuri, spatii de bucatarie, birouri.

Galerie foto
  • ...