Standard Design Construct, Bucuresti - Constructii piscine, irigatii, fantani arteziene

Instalatii electrice,termice,sanitare,canalizare

Avand sediul in Bucuresti, am oferit in ultimii ani zonelor din capitala cat si restului tarii cele mai bune servicii de instalatii electrice; cu un numar mare de proiecte terminate, clientii nostrii stiu ca atunci cand apeleaza la serviciile noastre proiectul se va termina la timp, in cele mai bune conditii. Ne gandim tot timpul la nevoile clientilor, de aceea proiectele noastre sunt efectuate in bugetul calculat si conform legislatiei in vigoare si cerintelor de siguranta.

Servicii de executie, montaj, intretinere si consultanta

Gama de servicii oferite de echipa noastra, electricieni autorizati, include :

  • proiectarea de instalatii electrice pentru constructiile civile si industriale;
  • extinderea de instalatii electrice cu realizarea proiectului complementar necesar;
  • modificarea, inlocuirea, modernizarea instalatiilor electrice din apartamente, vile sau spatii comerciale;
  • verificari periodice a elementelor instalatiei, elemente precum tabloul electric, doze, cabluri, intrerupatoare, contorul, sigurantelor (sigurante automate sau nu),etc. Verificari periodice pentru protectie sporita, protectie impotriva incendiului, a electrocutarilor accidentale sau a defectarilor grave.
  • realizarea sau modificarea schemei de impamantare a casei pentru un plus de protectie; Sistemele de protectie realizate contra traznet/paratraznet;
  • bransarea sau debransarea la si de la reteaua publica de electricitate;
  • eficientizarea iluminatului interior si exterior, fie prin modificarea schemei electrice, modificarea geometriei apartamentului sau spatiului, fie prin modificarea consumatorilor;
  • instalatiile electrice realizate pentru inalta, medie si joasa tensiune;
  • manopera cu pret fix pe ora, pretul manoperei fiind platit separat de elementele necesare reparatiei/modernizarii instalatiei:
  • diagnostic rapid cu interventie prompta in cazul defectiunii tablourilor electrice.

 

Cea mai frecventa problema a instalatiilor electrice sunt fie afectarea tabloului electric fie intreruperea sau arderea cablurilor de distributie a energiei electrice. Pentru montajul tablourilor electrice avem oferta promotionala. Mai mult, oferim montaj tablouri electrice cu sigurante automate, sigurante cu protectie diferentiala. Sunati si aflati!

In cadrul companiei noastre incurajam mentalitatea ca lucrurile sa fie facute cum trebuie si cu o atentie sporita la detalii pentru a putea asigura servicii de instalatii electrice de calitate la preturi corecte. Tintim sa facem lucrurile usoare pentru dumneavoastra cu ore de lucru flexibile si comunicare stransa dealungul proiectului oferind sfaturi si sugestii pentru imbunatatirea proiectului.

Va invitam sa folositi datele de contact pentru a ne apela cu orice intrebare sau nelamurire!

Daca ati ajuns pe site-ul nostrum, noi va putem ajuta cu manopera, materialele, reteaua electrica, remedieri defecte, sigurante automate, protectie diferentiala, tablou electric, prelungitoare, automatizari, sisteme electrice casa, construiesc, prize, becuri, intrerupatoare, doze, cabluri, bransamente retea electrica, contract de furnizare, racordare contor autorizat, impamantari, iluminat exterior, sigurante automate, echipamente optimizare iluminat.

Instalatii sanitare canalizare

Desfundarile profesionale se efectueaza:

  • cu ajutorul unui sarpe cu o lungime de minim 2m;
  • rapid si eficient;
  • curat;
  • pentru conducte de scurgere cu dimensiuni intre 32 mm si 200 mm.

 

Instalatii termice si sanitare:

  • montaj obiecte sanitare;
  • montaj baterii;
  • montaj accesorii baie;
  • montaj chiuvete inox;
  • montaj centrale termice;
  • montaj radiatoare;
  • incalzire in pardoseala;
  • montaj boilere.

 

Interventii si mentenanta:

  • contracte service;
  • inlocuire robinete;
  • inlocuire racorduri apa;
  • inlocuire sifoane;
  • inlocuire conducte;
  • reparatii conducte;
  • curatat radiatoare;
  • interventii rapide.

 

Firma noastra comercializeaza cu reduceri substantiale, datorita parteneriatelor incheiate cu cei mai mari furnizori de echipamente din domeniul instalatiilor, o gama completa de centrale termice (tiraj natural, tiraj fortat, cu combustibil lichid sau gazos), boilere si incalzitoare instantanee, cazane de sol, radiatoare (aluminiu, otel, fonta). De asemenea asiguram servicii de montaj al aparatelor de climatizare tip split/multisplit, aparent sau in plafon fals, a centralelor de tratare a aerului, ventilatoarelor, perdelelor de aer, ventilo-convectoarelor.

STANDARD DESIGN CONSTRUCT ofera garantie de executie de 2 ani pentru toate lucrarile efectuate, precum si asistenta de specialitate pe aceasta perioada.

Investitia intr-un sistem de incalzire este o investitie pe termen lung, iar in cazul incalzirii prin pardoseala, rezultatele sunt cu atat mai evidente intrucat fiabilitatea foarte mare a sistemului conduce la un nivel ridicat al valorii imobilului in care este instalat acest sistem de incalzire (eficacitate, confort maxim, estetica).

Sisteme de incalzire prin pardoseala

Sistemul ofera cel mai inalt grad de confort datorita pardoselii mereu calde, a temperaturii distribuite uniform in toata incaperea (mai ales la nivelul corpului) si posibilitatii reglarii exacte a acesteia.

Dimensiunile apreciabile ale pardoselii permit o distributie uniforma a caldurii, eliminand astfel gradientele termice ce se resimt cu usurinta la sistemele obisnuite de incalzire. Caldura se raspandeste uniform in ambient pentru a garanta confortul, conferind sistemului o serie de avantaje care i-au asigurat succesul in tarile unde a fost utilizat.

Instalarea sistemului este simpla si rapida, economisind timp si operatiunile greoaie necesare instalarii unui alt sistem de incalzire traditional.

Sisteme de climatizare

Confortul poate fi definit ca "expresia armoniei dintre om si mediul inconjurator" si cuprinde ansamblul conditiilor optime necesare desfasurarii vietii fiziologice a omului.

Cu ajutorul instalatiilor de climatizare se pot realiza schimburile de aer necesare in incaperi pentru reducerea concentratiei de bioxid de carbon si vapori de apa si inlaturarea mirosurilor, precum si o tratare a aerului prin incalzire (in timpul iernii) sau racire (in timpul verii), filtrare, umidificare in functie de parametrii ceruti in incaperea respectiva.

Echipamente de climatizare de tip SPLIT

Reprezinta o solutie simpla si rapida de climatizare, fiind usor de montat, foarte fiabile si nu in ultimul rand la un pret competitiv. Sunt constituite dintr-o unitate montata pe perete (in care se afla vaporizatorul) si o unitate exterioara (in care se afla compresorul si condensatorul racit cu aer). Legatura intre cele doua unitati se face prin intermediul unor tevi izolate care pot fi mascate sau ingropate in perete pentru a se respecta conditiile de ordin estetic. Unitatea interioara se caracterizeaza printr-o estetica deosebita, integrandu-se perfect in ambient. Aparatul este reversibil, putand functiona in anotimpul rece si ca pompa de caldura.

Controlul tuturor functiilor aparatului se realizeaza cu o telecomanda cu afisaj cu cristale lichide, putandu-se controla temperatura din camera, treapta de turatie a ventilatorului unitatii interioare, timpul de functionare a aparatului etc.

Echipamente de climatizare incastrabile

Gama cuprinde aparate (functionand in regim de racire sau ca pompa de caldura) la care unitatea interioara se monteaza in interiorul plafonului fals, avand avantajul ca se poate racorda la o tubulatura de ventilare. Ventilatorul unitatii interioare are o presiune statica disponibila suficienta pentru conectarea la o retea de canale de ventilare.

Aparatul se poate folosi cu succes pentru climatizarea unor incaperi sau grupuri de incaperi cum ar fi: baruri, birouri, apartamente, restaurante etc.

Un mare avantaj il constituie posibilitatea de a se prevedea o baterie de incalzire electrica pentru a suplimenta sarcina de incalzire in timpul de tranzitie la anotimpul rece sau cu apa calda pentru incalzire in timpul iernii.

Galerie foto
  • ...