Ssmpsi.Expert - Servicii, consultanta SSM, SU, PSI Bucuresti

Evaluari riscuri profesionale si chimice

Risc de accidentare si imbolnavire profesionala / post de munca
Scopul principal al evaluarii riscurilor profesionale este protejarea sanatatii si securitatii lucratorilor.

Evaluarea riscurilor ajuta la diminuarea posibilitatii de vatamare a lucratorilor si de afectare a mediului ca urmare a activitatii de munca.

De asemenea, evaluarea riscurilor profesionale ajuta la mentinerea competitivitatii si productivitatii companiei. În conformitate cu legislatia în vigoare, în domeniul securitatii si sanatatii în munca toti angajatorii au obligatia sa evalueze aceste riscuri.

Evaluare de riscuri biologice si COVID-19 (SARS CoV-2)
Principalul act normativ care reglementeaza protectia lucratorilor împotriva riscurilor legate de expunerea la agenti biologici în munca este Hotarârea Guvernului nr.1092/2006 privind protectia lucratorilor împotriva riscurilor legate de expunerea lor la agenti biologici în munca.

Prezenta hotarare are ca obiect protectia lucratorilor impotriva riscurilor pentru securitatea si sanatatea lor, rezultate sau care pot sa rezulte din expunerea la agenti biologici in cursul activitatii, precum si prevenirea acestor riscuri.

Evaluare de riscuri chimice
Evaluarea riscurilor Chimic se afla la baza gestionarii cu succes a securitatii si sanatatii, fiind secretul reducerii accidentelor si bolilor profesionale la locul de munca in cadrul companiei

Abordarea masurilor de prevenire si protectie  fata de substantele periculoase la locul de munca 

Evaluarea riscurilor chimice in cadrul companiei este cheia unei securitati si a unei sanatati corespunzatoare la locul de munca . 

Galerie foto
  • ...
  • ...