SSG Security - Agentie Paza si Protectie Popesti Leordeni, Ilfov

Transport de valori

SSG Security pune la dispozitie servicii de securitate si insotire pentru transporturile speciale, utilizant autovehicule si agenti specializati, misiunea fiind in prealabil pregatita in detaliu, atat tactic cat si tehnic. In trasarea misiunii SSG va apela la profesionisti in planul de securitatea transportului de valori, pentru a anticipa si stopa orice tentativa de atac asupra autovehiculelor.Serviciul de paza transport valori va fi desfasurat numai conform procedurilor specifice, utilizand vasta experienta de proceduri a echipei SSG Security in domeniu.In ceea ce priveste calitatea si dotarea serviciilor de gardare persoane si transport valori , experienta si fidelitatea clientilor ne recomanda.

Transportul de valori se va desfasura in masini speciale ce detin certificat de autorizare pentru activitatea respectiva, proprietate a companiei SSG Security.

Vehiculele de transport valori vor fi monitorizate in mod continuu de catre dispeceratul nostru printr-un sistem de monitorizare si localizare, dezvoltat pe baza tehnologiei GPRS/GPS.

SSG Security va pune la dispozitie servicii de transport valori monetare, constituite si efectuate in stricta conformitate cu Legea nr.333/2003, pe baza planului de paza, purtand avizul Politiei.

Transportul de valori se poate efectua oricand, pe timpul zilei sau al noptii, paza acestuia fiind asigurata in cadrul localitatii de minim o persoana in armata, iar in afara localitatii de minim doua persoane inarmate, flancarea (insotirea) fiind compusa din minim un echipa de interventie SSG.

Galerie foto
  • ...