Speed Financiar - Serviciu imprumuturi Bucuresti

Schimb valutar in cont

Cursul valutar fluctueaza în functie de mai multi factori la nivel international. Printre cei mai importanti se numara:
•    stabilitatea politica si performantele economice – statele care îndeplinesc criterii pozitive din punct de vedere economic si politic atrag mai multe resurse;
•    modificarea ratelor dobânzii – presupune corelatia dintre ratele de schimb, inflatie si ratele dobanzii. Concret, o rata a dobânzii înalta genereaza o marire de curs valutar;
•    fluxul de capital - daca cererea de active straine, credite bancare sau alte instrumente financiare creste, va creste si pretul valutei straine.

Toate modificarile la nivel global explica motivul pentru care cursul valutar pe care bancile si casele de schimb îl afiseaza în decursul unei zile variaza frecvent, poate chiar de la minut la minut. Speed Financiar este una dintre putinele institutii de plata din România care vinde Euro la cursuri avantajoase. Acesta se afiseaza o data pe zi, la ora 13:00 si este valabil 24 de ore. Pe site-ul nostru sunt disponibile permanent infomatii actualizate.

Daca esti în cautarea unui schimb valutar la curs avantajos, te afli în locul potrivit. La Speed Financiar, schimbul valutar se realizeaza în cont si se initiaza prin deschiderea unor conturi de plati. Deschiderea si administrarea lor este gratuita, iar alimentarea se poate realiza cu numerar sau prin virament bancar.

De ce sa apelezi la Speed Financiar?
•    Serviciile noastre sunt rapide si simplu de accesat.
•    Îti punem la dispozitie schimburi valutare la cursuri avantajoase pentru mai multe valute, printre care: EUR, USD, GBP, CHF, NOK, SEK, DKK.
•    Cumperi Euro la cursuri avantajoase
Vei regasi permanent pe site informatii despre cursul la zi, precum si orice alte date necesare pentru o operatiune care sa te satisfaca. Daca doresti sa initiezi schimburi valutare online, trebuie sa te înregistrezi si sa accesezi aplicatia prin user si parola.

În urma schimbului valutar, poti opta pentru doua moduri de utilizare a fondurilor în conturile de plati: ridicarea sub forma de numerar sau transferul catre un alt cont bancar.

Vrei sa profiti de un schimb valutar la cursuri avantajoase? Ai 5 pasi simpli de facut pentru a beneficia de serviciile Speed Financiar:

1. Solicita deschiderea de cont. O poti face personal, în agentiile noastre, sau în oricare alt punct de întâlnire îti este la îndemâna. Contacteaza-ne si vom gasi împreuna cea mai buna varianta.
2. Alimenteaza-ti contul fie prin virament bancar, fie prin cash la punctele de lucru.
3. Acceseaza aplicatia folosind datele de cont pe care ti le oferim.
4. Trimite ordinul de schimb valutar prezent pe platforma online sau într-unul dintre sediile Speed Financiar.
5. În urma schimbului valutar, poti opta pentru doua moduri de utilizare a fondurilor în conturile de plati: ridicarea sub forma de numerar sau returnarea catre contul tau bancar.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0212026999; 0213157100; 0729895979
Bd. Lascar Catargiu, nr. 4, Sector 1
Distribuie