Sorin David Trans - Transport marfa si mobila, Bucuresti

Transport mobila

Oferim servicii profesionale de transport mobila, atat pentru persoane fizice cat si pentru companii. Asiguram transport mobila la standarde europene in conditi de maxima siguranta si rapiditate, la preturi fara concurenta.

Pentru o estimare de pret, puteti folosi formularul alaturat. In caz ca intampinati dificultati, va rugam sa ne contactati telefonic.

Stim ca fara Dvs. nu putem exista, iar Dvs. aveti nevoie de noi, fapt pentru care va punem la dispozitie servicii de mutare si relocare complete. Pentru pentru multi dintre noi, caminul este unul din cele mai importante lucruri si schimbarea acestuia reprezinta un moment special ce trebuie tratat ca atare.

Atunci cand doriti sa va mutati, noi va ajutam sa o faceti simplu, rapid si intr-un mod cat mai placut, cu un efort minim din partea clientului.

Transportul se efectueaza cu autoutilitare Fiat Ducato – capacitate 13m³ si Peugeot Boxer – capacitate 9m³.

Sarcina maxima este de 2 tone/masina. In cazul in care aveti o cantitate mare de marfa ce nu poate fi transportata intr-o singura zi, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0726 105 204.

La cerere, asiguram personal calificat pentru incarcare/descarcare.

Galerie foto
  • ...