Somaco, Bucuresti - Elemente prefabricate din beton in domeniul infrastructurii

Prefabricate beton infrastructura rutiera

Somaco ofera o gama larga de elemente prefabricate din beton pentru poduri si podete: grinzi de pod din beton armat, aripi de pod din beton armat, elemente de podet din beton armat, dale din beton precomprimat, elevatii din beton armat. Acestea sunt produse în conformitate cu standardele în vigoare si cu proiectele IPTANA si pot fi adaptate proiectelor beneficiarilor. La cerere, Somaco poate produce si alte elemente prefabricate din beton pentru infrastructura, conform proiectului beneficiarului.

Dincolo de gama standard de elemente pentru infrastructura rutiera, am dovedit flexibilitate pentru realizarea unor proiecte atipice, am creat tipare noi si am dezvoltat parteneriate pentru implementarea unor solutii de constructii inovative.

Utilizarea prefabricatelor Somaco va asigura o viteza sporita de montaj, flexibilitatea formelor si designului - pentru ca elementele sunt usor de combinat si interschimbat, precum si profitabilitatea lucrarilor - pentru ca favorizeaza o activitate continua pe parcursul anului, o productivitate controlata si livrari ritmice conform graficului de montaj. Experienta acumulata cu fiecare proiect, sustinuta de multiplele certificari pe care le detinem, garanteaza calitatea si durabilitatea prefabricatelor noastre.

Galerie foto
  • ...