Soladent-cabinet stomatologic- Bucuresti

Implantologie ( implanturi dentare )

Implantul dentar reprezinta in fapt o radacina artificiala, din titan sau zirconiu, ce inlocuieste radacina naturala a dintelui si are ca scop crearea suportului pentru realizarea de coroane sau punti dentare, atunci cand pe arcada nu mai sunt prezenti dinti sau cand cei prezenti nu se califica pentru un tratament dentar de succes. Practic, implantul dentar se prezinta sub forma unui „surub”, cu un relief divers, in functie de categoria din care face parte si de producator. Fiecare producator in parte are un pret bine stabilit in functie de calitatea materialului.

Medicii Cabinetului Dentar Soladent Bucuresti va stau la dispozitie cu orice informatie suplimentara legata de cost (pret) si de procedurile urmate in cazul unui implant dentar. Pentru aceasta nu va ramane decat sa ne contactati in vederea unei consultatii gratuite.

Contraindicaţii implant dentar

Implantul dentar este contraindicat pacienţilor cu boli generale cronice precum diabetul, afecţiuni ale sângelui, osteoporoza, precum şi în perioada sarcinii şi alăptării.

Nu există o limită de vârstă pentru inserarea implantului, orice pacient căruia îi lipseşte un dinte şi are o stare de sănătate optimă poate beneficia de acest tip de tratament.

Înaintea intervenţiei chirurgicale sunt indicate o serie de analize: radiografii, tomografii computerizate, chiar şi analize ale sângelui. În urma consultului de specialitate şi ajutat de aceste analize, medicul va decide dacă pacientului îi este indicat acest tip de intervenţie.

De asemenea, acest tip de intervenţie este contraindicat dacă poziţia şi starea sinusului maxilar favorizează, în timpul inserării implantului, lezarea ireversibilă a anumitor vase şi nervi.

Fumatul este un factor de risc major şi poate duce la eşecul acestei intervenţii, îngreunând vindecarea şi crescând riscul apariţiei inflamaţiei în jurul implantului.

Pacientul purtător de implanturi dentare trebuie să respecte norme de igienă riguroase: control periodic la stomatolog, igienizare profesională, utilizarea alături de periuţa cu peri moi a mijloacelor ajutătoare pentru profilaxie: periuţe interdentare, aţă dentară, superfloss şi apă de gură (cu sau fara clorhexidină).

De ce să alegeţi implantul dentar

O pledoarie pentru implantul dentar conţine cel puţin trei argumente:

  • Reprezintă o alternativă la tratamentele clasice prin punţi şi proteze mobilizabile; înlocuieşte unul sau mai mulţi dinţi pe arcadă, susţinând lucrări fixe, fără a fi nevoie să se folosească pentru ancorarea acesteia dinţii sănătoşi;
  • După pierderea dinţilor, osul suferă un proces de atrofie, implantul dentar încetinind acest proces;
  • Succesul este sigur dacă: aveţi o stare de sănătate bună şi o ofertă osoasă suficientă pentru inserarea implantului, dacă sunteţi nefumător şi dacă nu suferiţi de o boală cronică precum diabetul şi osteoporoza;
  • Cuvinte cheie: pret implant dentar bucuresti, cost implanturi dentare

    Este de la sine inteles ca pentru orice persoana lipsa unui dinte reprezinta tragedie si ne face sa nu mai zimbim sau sa nu mai fim noi insine. Implanturile dentare oferite de Soladent Bucuresti iti redau incredera in tine si va readuc zambetul pe buze. Trebuie sa tinem ca actualele metode de inlocuire a unui dinte prin implant nu mai sunt de multa vreme un lux ci o necesitate. Prinderea implantului se face printr-o operatie.

    IMPLANTOLOGIE: IMPLANTURI DENTARE PRETURI Implant dentar Straumann (Bont protetic inclus in pret) 800€ Implant dentar Mega Gen (Bont protetic inclus in pret) 500€ Sinus lift Deschis 500€ Implant ortodontic 100€ Coroana integral ceramica suport Zirconiu pe implant 450€

     

    • Pretul unui implant dentar este indicat in tabelul de mai sus.
    • Costul unui implant incepe de la 500 de euro.

    Pretul de fata include bontul protetic.

    Galerie foto
    • ...