Sofisio - Traduceri autorizate/ legalizate Bucuresti

Traduceri legalizate

Sofisio asigura în regim rapid sau de urgenta traduceri legalizate a oricaror tipuri de documente si acte, indiferent de natura sau emitentul lor. Ne-am specializat în astfel de traduceri datorita interesului crescut în ultimii ani dar si a rolului esential pe care îl au comunicarile între vorbitorii diferitelor limbi, în special a celor europene. Interesul crescut pentru acest serviciu se datoreaza intensificarii operatiunilor între persoanele fizice si companiile din diferite tari, atât în interes personal cât si economic sau social.

Ce este o traducere legalizata?

Traducerile efectuate de catre un traducator autorizat si care au fost legalizate de un notar public se numesc traduceri legalizate. Prin acest procedeu, notarul public confirma faptul ca acea traducere a fost efectuata de traducatorul în cauza si autentifica documentul tradus garantând ca acesta a fost însotit în momentul legalizarii de actul în original sau de o copie legalizata a acestuia.

Important! Pentru a putea legaliza o traducere, avem nevoie de documentul original sau de o copie certificata de autoritatea emitenta ori de copie legalizata.

Ce tipuri de documente au adesea nevoie de legalizare?

  • Traduceri ale unor Acte si documente personale: certificat de nastere, de casatorie, de deces, cazier, buletin, pasaport etc.
  • Traduceri ale unor Acte si documente referitoare la studii: diploma de bacalaureat, de licenta, masterat sau doctorat, atestate si certificari profesionale, supliment la diploma de licenta, foi matricole, echivalare de studii, etc.
  • Traduceri ale unor Acte si documente emise de autoritati si institutii publice: hotarâri judecatoresti, rapoarte judiciare, expertize, brevete, permise, acte contabile, acte privind transferul proprietatii unor bunuri, adeverinte, certificate, decizii etc.
  • Alte documente importante: contracte, acte unilaterale, împuternicire, procura, analize medicale, documente de provenienta sau destinatie etc.
Galerie foto
  • ...