Societe Gourmet - Cursuri de gatit, Bucuresti

Online Team Cooking

Poti sa faci în continuare un team-building cu echipa ta în conditii sigure, împreuna cu totii, fiecare de acasa. Chiar daca îmbratisarile si strângerile de mâna s-au reinventat, poti obtine aceeasi emotie reala daca alegi sa privesti lucrurile putin diferit. 

Am crezut dintotdeauna ca gatitul împreuna creaza o conexiune unica, cu totul speciala, care strabate rapid bariere de orice natura. Si tocmai anul 2020 ne da ocazia unica sa vedem ca am avut dreptate. Astfel am creat si experimentat cu succes o activitate de grup inedita prin care poti obtine 100% implicare, conexiune si emotie. 

Timp de 1 ora si 30 de minute te conectezi cu noi online pe Zoom, într-un curs de gatit live sustinut de Certified Master Chef Henrik Sebok, special pentru echipa ta. Tot ce trebuie tu sa faci este sa pregatesti ingredientele primite în lista simpla de cumparaturi si optional un pahar de vin pentru a ciocni cu toti colegii tai. Noi ne ocupam ca retetele sa-ti iasa delicioase, prezentarea farfuriei sa fie ca într-un restaurant exceptional, iar atmosfera si interactiunea dintre colegi sa fie ca o calduroasa îmbratisare. 
 
REZERVA EXPERIENTA
 
Ce include?
Curs de gatit live online, 1 ora 30 minute.
Doua retete ( fel principal + desert sau aperitiv + fel principal ). Am
Curs sustinut de Certified Master Chef Henrik Sebok.
Transmisie personalizata cu logo-ul companiei tale.
Conexiunea realizata prin platforma ZOOM, foarte usor de folosit de absolut oricine cu acces la laptop/telefon/tableta si conexiune la internet.
Transmisie de buna calitate HD, prin intermediul studio-ului video profesionist din bucataria casei Société Gourmet.
Lista de cumparaturi trimisa cu 1 saptamâna înainte de curs, timp suficient pentru fiecare participant sa îsi procure ingredientele.
Înregistrarea transmisiei pentru fiecare participant.
Cum functioneaza ?
Ne spui cate persoane vor participa la aceasta experienta, data si ora preferata, cât si meniul ales.
Noi îti vom confirma data preferata si vei primi lista de ingrediente si câteva instructiuni de distribuit participantilor.
Te conectezi prin intermediul link-ului primit la data si ora stabilita.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0728099204
Marcel Iancu, Nr. 9, Sector 2
Distribuie