Smile 4 Kids - Dentist pentru copii Bucuresti

Despre noi

Personalul nostru experimentat dispune de cea mai buna aparatura pentru a face vizita copilului cât mai placuta. Este esential ca acesta sa se simta cât mai confortabil si de aceea noi luam toate masurile în asa fel încât copilul sa se reîntoarca fara teama ori de câte ori este nevoie. Câteva argumente pentru care sa ne alegeti:
Medici stomatologi pediatri, care lucreaza doar cu copiii
Medicii nostrii investesc in mod constant in pregatirea lor profesionala in S.U.A. si EUROPA, vor putea pune cel mai corect diagnostic si tratament corespunzator pentru micutul pacient.
Materialele folosite sunt speciale, doar pentru copii
Obturatiile coronare, alte tratamente, sigilarile dentare sunt speciale pentru micutii pacienti si de calitate superioara, folosite si in S.U.A, Europa.
Echipa medicala este specializata exclusiv doar pentru copiii dumneavoastra
Trebuie spus si este necesar sa intelegem ca experienta echipei care are legatura si ajuta la tratarea zecilor de pacienti zilnic, nu poate fi egalata cu nimic.
Tratarea copiilor anxiosi, fara a-i speria si crea traume
Inhalosedarea cu Funny GAS este o procedura medicala ce foloseste protoxidul de azot, combinat cu oxigenul pentru realizarea sedarii constiente. Nu prezinta riscuri si este folosit in siguranta de catre medicii SMILE 4 KIDS, avand certificat in folosirea acestei metode de tratament.
  
Un mediu specific copiilor
Este o clinica speciala amenajata pentru cei mici, fiind un spatiu in care atentia tuturor este orientata asupra copilului dumneavoastra. Camera de joaca pentru copii este prietenoasa si sigura, cu multe jucarii pentru cei mici si cei mari.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0761888776
Str. Sfanta Maria, Nr. 58, Sector 1
Distribuie