SMC Romania - echipamente pentru automatizari industriale Bucuresti

Despre firma SMC Romania

SMC Romania furnizor de echipamente pneumatice, hidraulice si electrice pentru automatizari industriale

 

SMC Romania face parte din grupul SMC CORPORATION (Japonia), cel mai important producator si distribuitor mondial de echipamente pneumatice si electropneumatice pentru automatizari industriale, cu o cota de piata pentru aceste produse de peste 30% la nivel mondial si de 60% în Japonia.

În plus, prin diversificarea permanenta a productiei, grupul SMC a devenit în prezent un furnizor important de filtre industriale, aparatura pentru industriile de proces, senzori si traductoare, componente pentru vacuum înalt, echipamente pentru controlul temperaturii, echipamente pentru eliminarea sarcinilor electrice statice, cilindri hidraulici si actuatori electrici. Gama de fabricatie a grupului SMC cuprinde peste 12 000 produse de baza, realizate în circa 700 000 de variante constructiv-functionale, cu o rata de crestere de 50 ÷ 200 produse noi pe an.

În România, SMC si-a început activitatea în anul 1996 prin înfiintarea societatii SMC Romania S.r.l. si dezvoltarea rapida a unei retele proprii de distributie si asistenta tehnica.

În prezent, SMC Romania are sediul central în Bucuresti, cu showroom, birouri,  depozit precum si spatii si dotari moderne care permit desfasurarea optima a activitatilor de comercializare, asistenta tehnica si training.

Reteaua de distributie cuprinde filiale si birouri de vânzari proprii în Craiova, Timisoara, Arad, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, si Sibiu si un numar de distribuitori autorizati ce acopera întreg teritoriul. În scopul îmbunatatirii serviciilor oferite clientilor nostri, în anul 2013 a fost pus în functiune noul Depozit central din zona industriala Arad Sud, cu peste 1000 mp spatii de depozitare si 400 mp spatii pentru birouri.

O importanta deosebita este acordata si în România colaborarii cu universitatile tehnice. SMC a contribuit prin donatii de echipamente si aparatura didactica la dotarea laboratoarelor de specialitate ale universitatilor din Timisoara, Craiova, Bucuresti, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Cluj si Galati.

Certificari ISO

În concordanta cu politica generala a grupului, SMC Romania ofera clientilor sai, nu numai produse de înalta tehnicitate la cel mai bun raport calitate/pret, dar si servicii de asistenta tehnica si pregatire a personalului, la nivelul standardelor ISO 9001.

 

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213205111
Str. Frunzei, Nr. 29, Sector 2, Bucuresti
Distribuie