Smart Kineto&Logo, Clinica medicala de recuperare sector 2

Recuperare medicala

Clinica Smart Kineto& Logo din Bucuresti, Sector 2, ofera urmatoarele servicii de recuperare medicala: kinetoterapie, ergoterapie, terapie ocupationala, kinesio tape, dynamic tape, terapie miofasciala, terapie cupping (cu ventuze) si masaj.

Kinetoterapie

Kinetoterapia face parte din procesul complex de recuperare medicala si este o disciplina stiintifica medicala care studiaza si aplica mecanisme neuromusculare si articulare care asigura organismului uman miscarile normale. In acelasi timp, elaboreaza principiile de structurare a unor programe cu caracter terapeutic, recuperator si de preventie.

Ergoterapie

Definita ca o terapie ce utilizeaza activitatea in vederea readaptarii si redarii independentei persoanelor care si-au pierdut unele abilitati, ergoterapia are indicatii foarte largi, de la boli psihice, la infirmitati motorii.

Terapia ocupationala

Terapia ocupationala este un tratament ce se concentreaza in a ajuta pacientii sa dobandeasca independeta in toate zonele de activitate pe care le desfasoara. Beneficiile acestei terapii sunt multiple.

Kinesio Tape

Metoda de aplicare a benzilor Kinesiologe este o tehnica de reabilitare ce faciliteaza procesul natural de vindecare al organismului oferind, in acelasi timp, stabilitate si sustinere musculaturii si articulatiilor, fara a restrictiona in vreun fel miscarile corpului.

Dynamic Tape

Este o categorie noua de benzi terapeutice si sportive – cu rezistenta elastica puternica si recul de diferite grade, absorb si injecteaza forta pentru a reduce volumul de lucru al corpului. Metodologia de lucru prin dynamic tape vizeaza gestionarea directa a sarcinii, modificarea tiparelor de miscare si functionarea asistata.

Terapie Miofasciala

Aceasta practică a fost fondata in anii 1980 de francezul Danis Bois, la acea vreme kinetoterapeut si osteopat, actualmente profesor universitar si directorul Laboratorului de cercetare aplicata in psihopedagogie perceptiva (CERAP) din cadrul Universitatii Fernando Pessoa (Portugalia).

Terapie cupping

Cupping-ul sau terapia cu ventuze presupune utilizarea unor ventuze (de regula, din sticla) care sunt incalzite inainte cu ajutorul unui betisor imbibat intr-un material inflamabil, care arde in interiorul ventuzei si absoarbe oxigenul din ea, formandu-se astfel un vid.

Masaj Masaj terapeutic; Masaj de relaxare; Masaj reflexogen; Masaj facial; Masaj capilar

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0741194777
Intrarea Dinamicii, nr. 8, Sector 3,
Distribuie