Smart Security Tech - proiectare, instalare sisteme de securitate Bucuresti

Solutii control acces

Compania noastra va ofera solutii de ultima generatie.

SMART SECURITY TECH va pune la dispozitie o gama larga de produse de la interfoane si videointerfoane pana la controlere de acces stand alone, centrale de control acces sau cititoare biometrice.

In functie de nevoile dumnevoastra puteti opta pentru un sistem simplu cum ar fi un interfon sau videointerfon sau puteti alege un sistem mai complex cu centrala de control acces, cititoare de cartela, citioare biometrice si soft.

Beneficiile unui sistem de acest gen sunt nenumarate, spre exemplu in cazul unui hotel puteti beneficia de accesul in camera de hotel si in alte zone (restaurant, sala de conferinte, piscina, etc.) pe baza cardului de proximitate, puteti avea o evidenta corecta a camerelor de hotel (care sunt libere, ocupate sau rezervate) sau poti avea o evidenta a personalului (ce zone au fost accesate de personal, la ce ora, etc.).

Solutiile noastre se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa aibe un control asupra accesului in locatiile lor (locuinte, cladiri de birouri, hoteluri, fabrici, etc.).

Galerie foto
  • ...