Sirius Broker de Asigurare Bucuresti

Servicii oferite

Auditul contractelor de asigurare în vigoare

Contractele de asigurare au un limbaj propriu, excesiv de specializat. Noi, SIRIUS BROKER DE ASIGURARE, realizam o analiza profesionista a acestora, furnizând într-un timp foarte scurt un studiu care contine informatii despre calitatea acoperirii furnizate de contractele de asigurare, raportul calitate-pret si principalele expuneri care decurg din activitatea desfasurata de client si care ar putea afecta afacerea acestuia.Toate acestea sunt însotite de comentarii si recomandari, astfel încât clientul nostru va avea o imagine clara atât asupra felului în care îi este protejata afacerea, cât si asupra modului de îmbunatatire a acoperirii si de reducere a costurilor cu asigurarea.

Consultanta de specialitate

Noi, SIRIUS BROKER DE ASIGURARE, prin reprezentantii nostri analizam conditiile de risc si recomandam solutii profesioniste pentru ca fiecare client sa poata lua cea mai buna decizie cu privire la modul si gradul în care isi protejeaza afacerea, atât din punct de vedere patrimonial, cât si din punct de vedere al raspunderii.

Intermedierea contractelor de asigurare

În vederea încheierii unui contract de asigurare, noi, SIRIUS BROKER DE ASIGURARE, realizeazam o conexiune între client si asigurator, însa reprezintam doar interesele clientului, punându-i acestuia din urma la dispozitie informatii actualizate la zi despre asiguratori si conditiile de asigurare practicate.Întreaga noastra experienta este folosita astfel încât clientii nostri sa poata beneficia de conditii optime atât în momentul subscrierii politei de asigurare, cât si pe parcursul derularii acesteia si, cel mai important, în cazul producerii unui eveniment nefast.

Gestionarea contractelor de asigurare

Cu ajutorul unui sistem informatic creat special pentru a facilita gestionarea contractelor de asigurare, clientii nostri sunt informati periodic despre situatia ratelor si a politelor de asigurare scadente, despre coordonatele necesare efectuarii platilor si orice alte informatii în vederea derularii în cele mai bune conditii a contractelor de asigurare.

Asistenta în caz de dauna

Noi, SIRIUS BROKER DE ASIGURARE, oferim asistenta în momentul producerii daunei, asigurând o instrumentare corecta a dosarului de dauna si informând periodic clientul cu privire la derularea acestuia. Astfel se aduce un aport semnificativ în lichidarea daunei în cel mai scurt timp posibil si în conditii cât mai avantajoase pentru client.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0316205324; 0316205325
Bd. Magheru, nr. 9, bl. c, sc. 1, et. 3, ap. 13, sector 1
Distribuie