Sinergi Target Clean - sevicii curatenie

Curatare fatade cu alpinisti utilitari

Suntem specializati in curatarea fatadelor folosind tehnici moderne de aplinism utilitar. Echipa noastra este formata din alpinisti atestati cu o vasta experienta in domeniu.

Va oferim o consultanta gratuita in acest domeniu si va punem la dispozitie o solutie moderna de abordarea a lucrarilor de spalare fatade, cladiri birouri, hale industriale, depozite, showroom, curatenie industriala cu ajutorul tehnicilor de alpinism utilitar.

Apeland la serviciile noastre de aplinism utilitar puteti avea garantia si increderea executarii unor lucrari de calitate.

Echipa noastra de aplinisti foloseste un sistem modern de corzi pentru a avea acces in zonele greu accesibile cu minim de deranj. Sistemul de corzi nu impiedica vizibiliatea obiectivului, nu afecteaza activitatea de la sol, se monteaza si se demonteaza foarte repede economisind timp si bani.

Seriviciile de curatenie fatade, curatenie industriala si civila sunt desfasurate pe o perioada cat mai scurta de timp, dar sunt de cea mai buna calitate.

Galerie foto
  • ...