Sinclea Facility Management curatenie civila si industriala Bucuresti

Servicii DDD

  • Dezinsecția oferă un mediului igienic de desfășurare a activității, decontaminând și combătând sursele de microbi care pot afecta sănătatea oamenilor. Dezinsecția acționează împotriva microorganismelor și germenilor patogeni care conduc la răspândirea bolilor infecțioase, de aceea fiecare spațiu trebuie curățat și igienizat în permanență, pentru a putea constiui un mediu de lucru sănătos.
  • Deratizarea este orientată spre eliminarea definitivă a răzătoarelor dăunătoare. Este o acțiune complexă, realizată cu sisteme integrate care respectă normele ecologice ale UE. Dispunem de un personal calificat în operarea corespunzătoare și responsabilă a procedurilor de deratizare (ecologice, chimice sau mixte). Prin metoda ecologică se urmărește colectarea rozătoarelor în capcane, urmată de transportarea și incinerarea lor. Prin metoda chimică se trasează perimetre unde se folosesc substanțe raticine cu efect letal asupra rozătoarelor.
  • Dezinfecția constă în distrugerea în proporție de 99,99% a microorganismelor patogene care au generat sau pot genera focare de infecție. Astfel se elimină total riscul de răspândire a zonelor infestate, nefiind nevoie de sterilizarea spațiului de lucru. Se recurge în funcție de situație la dezinfecție preventivă sau dezinfecție de combatere (în cazul unor focare de infecție depistate în urma unor cazuri de boală).
  • Lucrăm conform standardelor internaționale, aplicând metode performante și de lungă durată. Serviciile DDD (deratizare, dezinfecție și dezinsecție) pot fi executate în: clădiri și birouri publice, spitale, școli, depozite și magazii, restaurante, hoteluri, apartamente, asociații de proprietari, instituții și alte spații.
Galerie foto
  • ...