Team Legal - Servicii juridice personalizate, Bucuresti

Onorarii

Onorariile noastre au la baza principiul negocierii directe cu clientul, in conformitate cu dispozitiile Statutului profesiei de avocat si ale Legii nr. 51/1995 privind exercitarea profesiei de avocat, fiind stabilite in raport cu dificultatea, amploarea sau durata cazului.

Elementele in functie de care se stabileste onorariul pot fi: timpul si volumul de munca afectate solutionarii problemei juridice a clientului; natura, noutatea si dificultatea cazului; importanta intereselor in cauza; experienta avocatului care lucreaza efectiv in cauza; imprejurarea daca solutionarea cauzei implica conlucrarea cu experti sau specialisti, impusa de natura, obiectul, complexitatea si dificultatea cazului; avantajele si rezultatele obtinute pentru profitul clientului, ca urmare a muncii depuse de avocat; situatia financiara a clientului; constrangerile de timp in care avocatul trebuie, in contextul cauzei, sa actioneze pentru a asigura servicii legale performante.

Onorariul poate fi stabilit ca:

• onorariu orar, stabilit pe ora de servicii profesionale prestate clientului

• onorariu fix (forfetar), stabilit pentru un serviciu profesional sau pentru o categorie de servicii profesionale prestate clientului

• onorariu de succes, stabilit pentru obtinerea unui anumit rezultat în solutionarea cazului

• onorariul format din combinarea onorariilor orare, fixe si/sau de succes

Galerie foto
  • ...