Silver Cube proiecte tavane extensibile Bucuresti

Corpuri de iluminat cu membrana extensibila

Daca esti in cautarea unui corp de iluminat agabaritic sau doresti sa ai un corp de iluminat unicat, noi putem sa-l funizam! In catalogul nostru vei gasi modelul dorit!

Dimeniuni reduse? Dimensiuni agabaritice? La noi sigur vei gasi ceea ce ai nevoie! Avantajul principal este ca putem furniza oricare din modelele de lista, la scara dorita, indiferent de forma: patrat, dreptunghiular, elispa, cerc sau forme atipice.

Care este procedura?

Iti punem la dipozitie doua variante pentru a te decide asupra corpului de iluminat:

  • Prima varianta este de alege un corp de iluminat din catalogul nostru cu precizare asupra temperatiurii de culoare (Kelvin) si putere.
  •  A doua varianta este ca tu sa ne furnizei o schita. Noi o vom transforma in proiect si o vom executa in conformitate cu cerintele tale si toate aspectele legislative.

Costul este o problema?

Permite-ne sa tinem bugetul sub control. Fiecare solutie tehnica sau modificare este insotita de o deviz/ defalcare de costuri. Un element cheie in colaborare cu noi este ca facem eforturi sa avem  o solutie financiara prietenoasa cu clientul final. Noi dorim sa iti vedem imaginatia pusa in opera!

Toate  corpurile de iluminat personalizate cu sistem de tavan extensibil sun facute per comanda. Intotdeauna vom incerca sa furnizam solutii tehnice optimizate.

Per ansamblu, pentru aceste tipuri de corpuri de iluminat se folosesc intre 3 si 5 materiale. Utilizam in mode frecvant: aluminiu (vopsit in camp electrostatic conform RAL ales, sau natur), sisteme de plafoane false extensibile (certificate CE), membrane extensibile (Certificate CE). PVC, sisteme LED (RGB/ WW/W/D).

Galerie foto
  • ...