Silva Group, Voluntari / Ilfov - Intretinere gradini si plante

Brazi si Arbori Ornamentali (cu sau fara Radacina)

Silva Group Romania s-a specializat de-a lungul anilor in importul, distributia si recent producerea de Brazi tip Nordman (Abies Nordmanniana). Deasemenea dispune de capacitati sporite pentru distributia de specii de Brazi mai rar intalniti in Romania. Putem mentiona: Brazii Nobili (Abies Nobilis), Molizii Argintii Fat Albert si Fastigiata, Molizii Albastri (Hoopsi), dar si renumitii Brazi Albi (Abies Concolor).

Compania noastra colaboreaza cu cei mai mari producatori de conifere din Europa si detine o baza de date impresionanta cu speciile de brazi pe care le poate comercializa atat en-gros cat si en-detail.

Conform principiilor de guverneaza piata Europeana de conifere, Silva Group Romania s-a aliniat la standardele ce se impuneau si garanteaza pentru calitatea si originea produselor comercializate.

Brazii comercializati de catre compania noastra pot avea destinatii diferite, de la Bradul (taiat) clasic pentru Craciun, pana la brazi cu radacina favorabili plantatilor la cheie de dimensiuni mici sau mari.

Un procent impresionant de 60% il reprezinta Brazii cu Radacina, de calitate Extra, pe care Silva Group Romania ii distribuie in fiecare an. In acest fel s-a determinat crearea unei imagini pozitive fata de tara noastra si pentru cetatenii ei care prefera intr-un numar din ce in ce mai mare arborii cu radacina.

Proiecte de peisagistica ce au ca elemente principale Brazii, se concretizeaza in ultima perioada in gradinile clientilor nostri, ajungandu-se in unele cazuri pana la dezvoltarea unor proiecte ambitioase ce presupun inlocuirea gardului cu aceste conifere vesnice.

Pentru a afla mai multe despre Brad, la modul general, ca specie si origini puteti vizita ACEST articol.

Galerie foto
  • ...