Siemcrom Grup - Tablouri electrice de joasa si medie tensiune Bucuresti

Surse si UPS-uri

CE ESTE UN UPS?

UPS-urile (Uninterruptible Power Supply) sunt surse neîntreruptibile de putere. Se folosesc pentruelectro-alimentare de siguranta. Aceste echipamente se conecteaza între reteaua de alimentare si consumatori (calculatoare, monitoare, aplicatii industriale ...etc.). Atributia lor este de a proteja consumatorii de perturbatiile existente în reteaua de alimentare si de întreruperea tensiunii de alimentare, care ar putea duce la deteriorarea aparatelor conectate la reteaua de alimentare, pierdereadatelor sau alte daune. UPS-urile contin acumulatoare de energie ( baterii ), astfel la întreruperea tensiunii de alimenatare UPS-ul poate furniza energie consumatorilor conectati pâna la descarcare. În acest fel consumatorii primesc curent fara întrerupere, caderea de tensiune neafectând alimentarea lor.

 

DC UPS, surse de alimentare neîntreruptibila.

1. Sursa de alimentare neîntreruptibila UPS 24 V cc cu capacitate mare doubla-layer Condensator;

Sursele de alimentare neîntreruptibile economisiesc în mod normal, energie electrica în baterii plumb-acid. Temperaturile care apar în dulapul de comanda pot sa scurteze durata de viata a bateriei considerabil si necesita o înlocuire regulata . spre exemplu,- la 40 ° C temperatura ambianta, înlocuirea trebuie facuta anual.

Inovatoarele SITOP UPS500, pe de alta parte, se bazeaza pe mentinerea complet fara condensatoare cu o durata lunga de viata. Dupa 8 ani, chiar si la 50 ° C, ei înca mai au mai mult de 80% din capacitatea lor. Acest lucru înseamna ca unitatea de stocare a energiei nu trebuie sa fie înlocuita. Deoarece condensatorii nu emit niciun gaz, cabinetul de control nu trebuie sa fie ventilat. Un avantaj suplimentar este perioada de încarcare, de multe ori în mod semnificativ mai scurta, necesara pentru condensatori cu strat dublu, care asigura un tampon de energie dupa o pana de curent.

 

Pentru utilizare flexibila într-o gama larga de aplicatii.

24 V DC UPS-uri vine în grad de protectie IP20 pentru montare pe sina DIN si în IP65 distribuite pentru utilizare. IP20 Versiunea SITOP UPS500S consta într-o unitate de baza 15 A, cu stocare a energiei integrata în versiunea 2.5 sau 5 KWS. Unitata compacta de baza poate fi combinata cu 5 module de expansiune KWS, în scopul de a prelungi timpul tampon. Pâna la 3 module de expansiune poate fi conectat cu usurinta în paralel prin intermediul unei conexiuni plug-in. IP65 Versiunea SITOP UPS500P are condensatori pentru 5 sau 10 kWs si consumabile de pâna la 7 A curent de iesire. Carcasa metalica alungita este, de exemplu, de asemenea, potrivita pentru montarea pe sistemele de brat de sprijin.

Pentru a permite o integrare usoara în sisteme de automatizare bazate pe PC, comunicarea cu controlerul are loc prin USB si pentru UPS500S, de asemenea, prin contacte de releu. Instrumentul software liber sprijina prelucrarea ulterioara si raspunsul la PC-uri, cum ar fi PC-urile SIMATIC, care sunt testate cu sistemul SITOP UPS500.

Timpul de rezerva este mai scurt decât cu plumb-acid si baterie de solutii, dar în multe cazuri este suficient ca rezerva a datelor si pentru închide fiabil jos masina într-o maniera controlata.

 

2. Sursa de alimentare neîntreruptibila UPS DC cu modulele de baterii.

Modulul DC UPS-ul este extinderea optima a tuturor SITOP 24 surse de alimentare V, în cazul în care nu va puteti permite DC-USV caderi lungi de putere. Încarcate cu curenti de pâna la 40 A pot fi mentinute prin intermediul bateriilor de stocare plumb-acid 1.2 - 12 Ah conectate extern. Tranzitia de la puterea de linia de CA la lucrul în tampon este absolut neîntrerupta.

Cu o latime de 50 si 102 mm, UPS module 6/15/40 A sunt mici, dar au multe functii. Protectie extinsa si functii de monitorizare sunt integrate ca standard în modulul DC UPS pentru a proteja procesele; de exemplu, monitorizarea disponibilitatii, cablul bateriei, starea de îmbatrânire si starea de încarcare. Pentru integrare usoara, modulele sunt echipate cu interfete de comunicare diferite, de exemplu, USB.

Suport pentru repornire automata si un instrument de software gratuit-de-taxa ofera interactiune optima cu PC-uri industriale - pentru o sursa de alimentare fiabila si eficienta în situatii exceptionale.

 

Galerie foto
  • ...