Sicuro - Agentie Paza Bucuresti

Echipaje interventie

Agentii de paza SICURO INVEST, în post fix sau mobil indiferent de localizarea postului, pot solicita prin intermediul dispeceratului, În cazuri limita, aparitia echipajelor de interventie rapida.

Departamentul SICURO INVEST de paza si protectie pune la dispozitie logistica si agenti de paza pentru: paza umana, control acces, paza obiective în post fix sau mobil, indiferent daca aceste posturi sunt localizate la sedii de institutii private sau de stat, asociatii de locatari, etc.

? paza umana,? control acces,? paza obiective în post fix sau mobil, indiferent daca aceste posturi sunt localizate la sedii de institutii private sau de stat,asociatii de locatari,? parcuri,? institutii de învatamânt,? centre comerciale,? baze sportive,? hoteluri si restaurante,? depozite pentru materiale de constructii sau magazine si alte puncte de desfacere si vânzare.

Agentii de paza SICURO INVEST au obligatia de a avertiza, soma, îndeparta sau de a imobiliza persoanele straine care încearca sa patrunda ilegal în perimetrul obiectivului.

In cazuri limita, acestia pot solicita prin intermediul dispeceratului, aparitia echipajelor de interventie rapida SICURO INVEST.

 

Agenti de paza, firma de paza, garda de corp, securitate, paza umana, bodyguard - în Bucuresti si în toata România

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0747126429; 0746128940; 0213200471
Str. Vulturilor, Nr. 43, Sector 3, Bucurosti
Distribuie