Erk Secure Protect - Serviciu extern de securitatea muncii, situatii de urgenta

Cercetarea accidentelor de munca

Un accident de munca care rezulta în incapacitate temporara de munca este investigat de catre angajator prin înfiintarea unei comisii de cercetare si întocmirea dosarului de cercetare a evenimentului.

 

În calitate de furnizor de servicii SSM profesionale, suntem pregatiti sa te sprijinim în gestionarea eficienta a accidentelor de munca si a investigatiilor aferente. Echipa noastra de experti în securitate si sanatate în munca poate contribui la înfiintarea unei comisii specializate, responsabile de investigarea accidentelor de munca si întocmirea dosarului de cercetare.

Avem experienta si cunostintele necesare pentru a efectua investigatii detaliate, identificând cauzele accidentului si formulând recomandari pentru prevenirea unor incidente similare în viitor. De asemenea, vom întocmi un dosar de cercetare bine documentat si în conformitate cu cerintele legale.

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de SSM si cum putem contribui la gestionarea eficienta a accidentelor de munca si protectia angajatilor tai.

Galerie foto
  • ...