Mob Environment Services - Servicii pentru mediu

Responsabil de Mediu

Toate companiile care desfasoara activitati cu impact semnificativ asupra mediului sunt obligate sa aiba un responsabil de mediu conform OUG 195/2005 si Legii 211/2011.

Un Responsabil de Mediu calificat poate evalua impactul de mediu produs de companie si poate actiona in sensul reducerii si chiar al eliminarii lui, prin respectarea normelor legale.

Companiile au nevoie de un responsabil de mediu pentru ca un astfel de profesionist poate sa faca fata cerintelor tot mai restrictive ale legislatiei si sa evite situatii neplacute in relatia cu autoritatile sau eventuale penalizari.

Responsabilul de mediu se ocupa de intocmirea documentatiei pentru obtinerea acordurilor, avizelor, autorizatiilor de mediu, autorizatii si avize de gospodarirea apelor, bilanturi de mediu, studii de impact, audit de mediu, gestiunea si gospodarirea deseurilor, incheierea contractelor cu reciclatorii/valorificatorii de deseuri si salubritate, fond de mediu, acorduri preluare ape uzate, analize fizico-chimice apa, aer, sol, zgomot si de transmiterea raportarilor periodice catre Agentia de Protectia Mediului.

De asemenea, isi poate asuma realizarea si indeplinirea de planuri pentru reducerea poluarii si chiar implementarea unor sisteme de management de mediu.

OFERIM:

Pachet de servicii complet pentru companii

Galerie foto
  • ...