Florin Alexandru - Cabinet Avocat Bucuresti

Retrocedari Legea nr. 10/2001

Deși cadrul legal pentru retrocedarea imobilelor preluate abuziv de statul român în perioada regimului comunist a existat încă din decembrie 1989, procedura de restituire fiind ulterior reglementată expres prin intermediul Legii nr. 10/2001, nici până astăzi acest episod negru din istoria României nu a fost soluționat.

Vă stăm la dispoziție pentru a vă oferi servicii de consultanță, asistare și reprezentare în fața autorităților statului ori în fața instanțelor de judecată de pe întreg teritoriul României, pentru redobândirea dreptului de proprietate, ce aparține fie dumneavoastră, fie ascendenților dumneavoastră.

Deținem competențele necesare pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de exigență în chestiunea restituirii imobilelor preluate abuziv.

Cartea noastră de vizită este reprezentată de munca juridică prestată pentru soluționarea a aproximativ 1.000 (o mie) de dosare de retrocedare constituite în baza Legii nr. 10/2001 și totodată ne recomandă pentru a vă oferi sprijin în soluționarea eficientă a oricărei probleme din domeniul juridic al retrocedărilor.

Galerie foto
  • ...