ServiceWashSystem.ro - Reparatii Masini de Spalat Bucuresti

Reparatii masini de spalat Whirlpool

Oferim Garantie de 2 ani la orice defect,piese originale de fabrica whirlpool.

 

Solutii la orice problema si Defecte Electronice whirlpool,reparatii la domiciliu Whirlpool,asistenta telefonica la orice defec reparatii whirlpool.

Reparatii masini de spalat whirlpool,awo bucuresti reparatii masini de spalat si oferim garantie 12 luni piese originale whirlpool .Experienta noastra garanteaza cele mai bune servicii la reparatii masini de spalat , preturi rezonabile. Personalul nostru calificat este întotdeauna disponibil pentru dvs. Preferam o abordare individuala si concentrati pe nevoile si cerintele fiecarui client.

Manopera intre 50 si 150 RON. Oferim Garantie 2 AniPeste 26 Ani Experienta – Garantia Calitatii Servicii Exceptionale si Reparatii la domiciliuContactati-ne 0720137956Servicii Oferite cu Garantie si Intretinere Reparatii Masini de Spalat,electronice module si placi comada masini de spalat defecte electronice memori ,softuri program.Reparatii la domiciliu masini de spalat in -Sector 1,Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, Bucuresti-Ilfov,Deplasarea si Constatarea Gratuite! Oferim Garantie si piese de schimb whirlpool,pompa evacuare,placi,module electronice,electrovalve apa,filtre,rulmenti,simering,cuve,tanbur ax,schimbam rulmenti,Deplasare la domiciliul clientului in Bucuresti zona Tineretului,Berceni,Titan,Pantelimon,Colentina,Lacu tei,Baneasa,Otopeni,Bucuresti Noi,Gilesti,Cringas,Militari,Drumul Taberi,Rahova,Giurgilui,Luica 1Decembrie zona acoperita de tehnicieni nostri reparatii masini de spalat.Garantie pentru piesele inlocuiteATENTIE Dupa constatare  – Nu – acceptati reparatia, deplasarea si constatarea este contra cost.

Galerie foto
  • ...