Marcus Electronics Bucuresti - Reparatii aparate foto, video

Reparatii retroproiectoare

Cand retroproiectorul iti face probleme, nu mai focalizeaza imaginea sau la colturi imaginea este curbata, sau cand se opreste singur, daca banuiesti ca vreun condensator s-a uscat sau vreo rezistenta s-a devalorizat, daca te gandesti ca integratele din circuit sunt in scurt din cauza descarcarilor in oricare dintre tuburi, contacteaza-ne la service-ul nostru si il reparam.

Efectuam reparatii retroproiectoare de ani de zile, avem oameni in echipa specializati pe acest tip de probleme si prestam servicii de cea mai buna calitate la preturi accesibile. Noi chiar te putem ajuta sa scapi de problema rapid, intr-un mod absolut profesionist, cu personal autorizat in domeniul reparatii retroproiectoare. Oferim garantie pentru serviciile prestate, de la 6 la 12 luni, in functie de vechimea aparatului.

Contacteaza-ne telefonic sau prin intermediul formularului online din pagina de contact din cadrul site-ului nostru si vom raspunde solicitarii in cel mai scurt timp posibil, pentru ca noi stim ce inseamna sa ai nevoie de un retroproiector si sa nu te poti folosi de el atunci cand ai nevoie.

Garantie: 6-12 luni in functie de vechimea aparatului.

Retroproiectoarele pot fi aduse in atelierul nostru din Bucuresti sau expediate prin curier rapid.

Reparatii retroproiectoare si videoproiectoare in laboratorul propriu, personal autorizat si cu o vasta experienta in domeniul reparatiilor electronice.IMPORTANT!Daca ai probleme retroproiectorul sau videoproiectorul, nu ezita sa ne contactezi.Chiar te putem ajuta sa le rezolvi rapid, cu profesionalism.

Pentru constatare va rugam sa ne contactati la 0720.667.800, 0745.410.179, 0765.461.357

Galerie foto
  • ...