Serviceelectronic - Reparatii electrocasnice Bucuresti

Service GSM

Service Electronic este cel mai bun mod de a repara sau de a va repara dispozitivul electronic. Indiferent daca aveti un ecran spart, un geam spart, o problema la atingere sau altceva, noi o vom rezolva in cel mai scurt timp.

Profesionistii de la Service Electronic sunt intotdeauna gata sa va ajute in cel mai scurt timp posibil si prin intermediul chat-ului nostru online, unde le puteti adresa intrebari in orice moment.

Service Electronic nu este doar o alternativa excelenta pentru reparatiile costisitoare este si o solutie mai ieftina pentru aproape orice telefon de pe piata. Asadar, indiferent daca ti s-a stricat telefonul mobil, daca tableta nu functioneaza corect sau daca ai nevoie doar de niste ajutor, contacteaza-ne.

Suntem un service gsm complet aprovizionat, asa ca puteti fi siguri ca telefonul dvs. este pe maini bune! Tratam fiecare telefon cu grija si respectul pe care il merita.Ecran spart

Service Electronic este un service din Romania, dedicat repararii oricarui dispozitiv cu electronice, de la telefoane la dispozitive precum tablete si altele. Misiunea noastra este de a oferi reparatii la preturi accesibile pentru orice persoana. Va garantam ca veti fi multumiti de calitatea muncii noastre.

Toti specialistii nostri sunt instruiti si nu ezita sa se ocupe de cele mai dificile situatii! Nu veti regreta ca ne-ati ales, satisfactia dumneavoastra este garantata!

Accidentele se mai intampla, iar atunci cand se intampla, puteti avea incredere in noi pentru a va repara telefonul sau tableta. Relaxati-va, lasati-ne pe noi sa rezolvam problema.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0769002228; 0759584750
Sos.Antiaeriana, nr.31, Sector 5, Bucuresti
Distribuie