Constantin Senior Resort - Camin de batrani

Servicii medicale

– Supraveghere medicala permanenta(24/24h) personal medical specializat: medic  de familie, asistenti medicali generalisti, infirmiere, personal de insotire si îngrijire. 

– Tratamentul prin medicamente se acordaconform schemei de tratament elaborata de medici respectându-se orele si dozajul. Orice situatie medicala aparuta este evaluata de personalul nostru medical si în cadrul Caminului sau transportata la un medic specialist pentru investigatii medicale complete.

– Psihologul  de doua ori pe saptamâna viziteaza Caminul si ofera suport si consiliere celor ce au nevoie.– Nutritionistul ofera si consiliere în orice afectiune si personalizeaza fiecare meniu.

– Kinetoterapeutul  – avem colaborari cu specialisti de kinetoterapie din zona.

– Medicul Balneolog ofera Echilibru hidric: la recomandarea medicului balneolog oferim cura de izvoare minerale din statiunea Slanic Moldova, un adevarat suport în tratarea diferitelor afectiuni si în mentinerea organismului în parametrii optimi.

– Medicul de familie – evaluaeaza permanent fiecare Rezident, acordaconsultatii si elibereaza retete medicale. Personalul nostru medical se îngrijeste de procurarea medicamentelor necesare.

– Ceaiul medicinal de la ora 17.00: se ofera zilnic, în functie de dorinta sau diagnosticul fiecarui rezident.

– Butoane de panica în camere destinate interventiei rapide a personalului medical.

Galerie foto