Seminee Abc - Executie si montaj seminee, Brasov

Sticla termorezistenta semineu

Sticla speciala cu rezistenta la temperaturi inalte de pana la 800 grade, ideala pentru seminee, sobe pe lemne, cuptoare de pizza.

Are o grosime de 4 mm si poate fi taiata la dimensiunea dorita, necesitand sablon pentru formele speciale.

Sticla ce rezista termic pana la temperaturi de 800 grade, cu posibilitatea de a fi taiata la orice dimensiune in atelierul nostru de sticla. Plaseaza comanda si beneficiezi de transport gratuit, direct la domiciliu.Avantajul sticlei termorezistente este ca ramane pe pozitie in cazul unei fisuri sau spargeri, fara a permite fumului sa intre in incapere. Transport gratuit in Brasov, Fagaras, Codlea, Zarnesti si localitatile invecinate.

Sticla termorezistenta...Cere oferta!

Construim seminee pe lemne la gata in Brasov si imprejurimi, pentru care folosim materiale izolatoare ecologice, rezistente si nedaunatoare sanatatii.

Punem accent pe constructii de durata, rezultand seminee pe lemne eficiente care sa reziste o viata si sa nu emane particule daunatoare in timpul folosirii.

De aceea, la noi gasiti placi de silicat de calciu, adezivi speciali si solutii pentru izolarea corespunzatoare a semineului. Pentru constructia unui semineu durabil in judetul Brasov, nu ezita sa ne contactezi.

Galerie foto
  • ...