Seltis Solutions Chiajna / Ilfov

Seltis Solutions - detalii firma

Dupa multi ani petrecuti în domeniul productiei de mobilier si al accesoriilor conexe, ne-am adunat câtiva ingineri si designeri pentru a realiza un vis mai vechi: mobila personalizata, pe comanda si amenajari de interior din sticla.

Suntem o mica “gasca” destul de diversa, careia îi place sa învete lucruri noi. Poate si din acest motiv ne-am axat pe proiecte deosebite, care au nevoie de solutii reale si o abordare tehnica care sa nu lase în urma designul spatiului. Diversitatea de opinii ne ajuta de multe ori sa gasim solutii extraordinare în proiectele complexe. La fiecare început de proiect ne entuziasmam si încercam sa gasim solutii acolo unde problemele par imposibil de rezolvat. De cele mai multe ori ne-a iesit!

Daca te-am convins sa ne încredintezi proiectul tau, te asteptam! Daca nu, cere-ne macar un sfat, e gratis!

VALORILE CARE NE GHIDEAZA

Ne-am promis sa reusim a ne ghida mereu dupa valorile ce conteaza:

  • Integritate si onestitate – Sa pastram seriozitatea lucrului bine facut si sa facem ceea ce spunem ca vom face;
  • Respect– Am creat un mediu în care fiecare coleg este valorizat, apreciat si auzit. Ne respectam între noi dar mai ales ne respectam clientii, parerile si dorintele lor;
  • Colaborare– Împreuna suntem mai buni! Lucram ca o echipa si ne încurajam clientii sa se implice în propriile proiecte, cu idei si posibile solutii . Numai asa putem obtine rezultate extraordinare;
  • Inovare– Avem încredere în fiecare proiect si încercam sa gasim solutii prin care dorintele devin realitate. Este o provocare permanenta, fiecare amenajare este speciala!
  • Excelenta– Lucram cu pasiune, mândrie si avem ca scop succesul proiectelor încredintate.

CE FACEM

Mobila personalizata, pe comanda si amenajari de interior din sticla. Ne-a venit ideea când am observat ca marile fabrici si firme de profil nu mai pot personaliza proiectele clientilor, din diverse motive administrativ-logistice. Eram astfel nevoiti sa refuzam clientii care doreau altceva fata de mobila de serie. Asa am început! Cu timpul ne-am specializat pe executia de mobilier pentru bucatarii, sticla personalizata si cabine de dus. Dar avem si proiecte frumoase cu amenajari de birouri, compartimentari de sticla si panouri despartitoare.

UNDE NE GASITI

Militari Residence ± 500 km

DE CE SA LUCREZI CU SELTIS SOLUTIONS?CONSILIERE PERSONALIZATADam sfaturi, gratis! Daca ai un proiect si nu-i dai de capat, te putem ajuta, NU TE COSTA NIMIC! Pentru proiectele din Bucuresti si împrejurimi (Jud Ilfov, Giurgiu, Dâmbovita) ne deplasam pentru masuratori si executam proiectul de amenajare, GRATIS.TRANSPORTTransportul produselor în Bucuresti si împrejurimi (pe o raza de 70 km) este GRATUIT. Siguranta, protectia si grija este principala noastra preocupare pentru un transport sigur la destinatie. In zonele aflate în afara acordarii de gratuitate, se percepe o taxa ce acopera doar cheltuieleile stricte de transport.MONTAJPentru orice tip de lucrare: mobilier, sticla securizata, cabine de dus, terase, balustrade montajul este GRATUIT. Echipa de montatori va avea grija sa protejeze spatiul pus la dispozitie si sa securizeze zona de lucru.

Galerie foto
  • ...