Securitex Inteligence Services - Agentie Paza si Protectie Bucuresti

Paza umana pe termen scurt

Va propunem un nou concept de securitate: Paza umana pe termen scurt

Am facut întregul proces cât mai usor posibil. Prin efectuarea unui apel telefonic sau inregistrarea solicitarii dumneavoastra prin formularul de contact, veti fi sunat de un reprezentant al companiei noastre pentru a identifica necesitatile dumneavoastra in materie de securitate si a va propune solutia optima si rapida. Astfel, intr-un timp scurt, puteti beneficia de suportul unui agent de paza, licentiat si autorizat, permitandu-va astfel sa va concentrati asupra afacerii dumneavoastra si lasand in grija noastra protectia si paza obiectivului.

La SECURITEX, în?elegem importanta creării unei echipe potrivite care să vă sustină cerintele si necesitatile dumneavoastră privind paza si securitatea.

Fiecare cerintă a clientului este diferită, dar credem că există două elemente cheie care stau la baza unui serviciu de succes.

 

Daca optati pentru serviciul de paza umana pe termen scurt, trebuie sa ne anuntati cu cel putin 6 ore inainte de planificarea inceperii serviciului efectiv. Perioada minima contractuala este de 8 ore. Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0786549469 - Dispecerat; 0735426555; 0735888443
Str Dr Nicolae Manolescu , nr 10, sector 5, Bucuresti
Distribuie