SDH Global - Birou Traduceri Bucuresti

Traduceri autorizate

Aici gasiti traduceri autorizate de calitate, realizate de traducatori autorizati experimentati, in toate limbile importante. Ne puteti trimite documentele prin email, prin fax sau prin curier. Dupa ce le traducem, vi le retransmitem in format electronic sau prin curier.

Aveti la dispozitie servicii de curierat gratuit in orice localitate din Romania, pentru traduceri autorizate in valoare de peste 100 de lei. In Bucuresti, serviciul de curierat este gratuit pentru traduceri autorizate in valoare de peste 50 de lei. Pentru valori mai mici, tarifele variza in functie de zona. Pentru detalii, apelati 0744.590.522.

Preturi traduceri autorizate

Preturile afisate sunt valabile pentru o pagina de 2.000 de caractere, de nivel mediu ca dificultate. Legalizarea unei traduceri autorizate costa 40 de lei/document, indiferent de numarul de pagini.

Autorizate sau legalizate?

In majoritatea situatiilor clientii nostri au nevoie de traducere autorizata, fara sa fie nevoie si de legalizarea documentului. Realizam traduceri autorizate ale documentelor din cele mai diverse domenii:

  • traduceri autorizate ale contractelor comerciale
  • traduceri autorizate ale manualelor de utilizare
  • traduceri autorizate ale documentatiilor tehnice
  • traduceri autorizate pentru lucrari, studii sau proiecte stiintifice

In general, traducerile trebuie legalizate atunci cand e vorba despre acte si documente oficiale emise de institutii ale statului roman sau de autoritati dintr-o tara straina: acte de identitate, certificate de nastere sau casatorie, diplome de studii, acte auto, permis de conducere etc.

Galerie foto
  • ...
  • ...
Categorii
Date de contact
0217711490; 0723302477
Bd. Uverturii, nr. 57-69, bl. 10, sc. A, parter, ap. 2, sector 6,
Distribuie