Scoala Gimnaziala Nr. 200 - Bucuresti

Dotari Scoala

Cladirea scolii are o suprafata de 760 mp, compusa din parter si doua niveluri. Spatiul cuprinde 16 sali de clasa, 3 laboratoare (informatica, chimie-fizica, biologie), inceperi pentru desfasurarea orelor de consiliere, cabinet medical si cabinet stomatologic repartizate pe cele doua etaje, la parter aflandu-se cancelaria, birourile directorului, secretariatul, sala consiliu si o biblioteca. Una dintre salile de clasa a fost transformata in sala de sport, pentru desfasurarea activitatilor de educatie fizica pe timpul iernii sau vreme nefavorabila.

Cladirea scolii a fost recent reabilitata atat interior cat si exterior si este prevazuta cu camere video interior si exterior, sistem control acces, sistem antiefractie si sistem detectie incendiu.

Curtea scolii avea, initial, o suprafata de 8635 mp. Terenul scolii are in prezent o suprafata de 5681 mp, in care s-a amenajat un teren de sport cu gazon artificial.

Materialul didactic de care dispune scoala pentru desfasurarea procesului instructiv-educativ consta in 30 de calculatoare complet utilate pentru laboratorul de informatica, laptopuri pentru cadrele didactice care pot fi conectate la reteaua wireless a unitatii si la videoproiectoarele din fiecare clasa. De asemenea, pe langa videoproiector, fiecare sala de clasa, respectiv laborator, dispune de ecrane, boxe si imprimante

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213453119
Str. Postavarul, Nr. 13, Sector 3, Bucuresti
Distribuie