George Calinescu, Scoala Gimnaziala 148 - Bucuresti

Dotari si facilitati

Scoala noastra dispune de sali de clasa, cabinete pentru limba româna, limba engleza, matematica, istorie, geografie, precum si laboratoare dotate modern pentru fizica, chimie, biologie, informatica, educatie tehnologica.

În toate salile de clasa mobilierul este nou, modular. Fiecare cabinet si laborator dispune de calculator conectat la internet, videoproiector si ecran de proiectie.      Exista si sali de clasa dotate cu calculator si ne dorim extinderea acestei dotari pentru absolut toate clasele.

Trebuie sa amintim si cabinetul de consiliere, situat la parterul scolii, mobilat modern si primitor, propice pentru desfasurarea atât a consilierii, cât si a orientarii scolare si profesionale a elevilor si parintilor. La cabinet activeaza un psihopedagog titular, cu multa experienta.

Activitatile sportive se pot desfasura în sala de sport, renovata  si modernizata, dar si pe cele doua terenuri de baschet/volei ale scolii.

În incinta salii de sport se gaseste un cabinet de stomatologie care ofera servicii gratuite tuturor elevilor scolii, având un program permanent.

În interiorul scolii, la etajul doi se gaseste un cabinet medical, unde activeaza trei zile pe saptamâna un asistent medical.

Biblioteca, dotata cu aproximativ 20.000 de volume, este deschisa activitatilor Cercului de lectura, coordonat de doamnele profesoare de limba româna.

Exista spatii speciale destinate Programului ”Scoala dupa scoala”, Programului ”Înainte si  dupa scoala” si Centrului de zi "George Calinescu"

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0214232889
Str. Bachus, Nr. 42, Sector 5, Bucuresti
Distribuie