Scoala Gimnaziala Regele Mihai I - Bucuresti

Despre noi

Este situata în cartierul Militari din sectorul 6 si a fost construita în anul 1986. Elevii si cadrele didactice din scoala îsi desfasoara activitatea într-o cladire cu trei nivele având 24 sali de clasa. Scoala dispune de patru laboratoare recent modernizate: de informatica, de biologie, de fizica si de chimie.

Institutia noastra asigura scolarizarea tuturor copiilor din circumscriptia arondata si nu numai, pregatirea suplimentara a elevilor de clasa a VIII-a, în vederea sustinerii testelor nationale, cultivarea si dezvoltarea predispozitiilor native ale elevilor, pentru obtinerea unor rezultate deosebite, cresterea încrederii si implicarii parintilor în activitatea desfasurata, prin comunicarea permanenta scoala – familie, atât privind capacitatile copiilor, cât si rezultatele obtinute, stimularea dorintei de autodepasire.

Oferta educationala a scolii este generoasa si atent conceputa în asa fel încât procesul instructiv-educativ sa fie centrat pe elev si sa respecte particularitatile de vârsta, interesele si aptitudinile elevilor.

Cadrele didactice ale scolii beneficiaza de o buna pregatire profesionala, de o bogata experienta, dar si de pasiune si daruire, ceea ce le permite organizarea si desfasurarea unui proces instructiv – educativ de calitate, reflectat în rezultatele de exceptie obtinute de elevii nostri la testarile nationale si olimpiadele scolare.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0311011373
Str. Dezrobirii, Nr. 41, Sector 6
Distribuie