About Scoala Metropolitana A.R.C

Oferta ARC

Scoala Metropolitana ARC îsi desfasoara activitatea în conformitate cu prevederile din Curriculum National încadrându-se în parametrii stabiliti de Ministerul Educatiei sub toate aspectele: atingerea obiectivelor educationale, manuale, instrumente de predare, metode de evaluare aprobate.

Pe structura Curriculumului National, ARC aplica un Program Educational extins, prin alocarea numarului maxim de ore din planul cadru de învatamânt la disciplinele de baza: matematica, lb.româna, limbi straine, sport si stiinte sociale.

Pe lânga numarul mare de ore la disciplinele de baza, ARC asigura o pregatire intensiva la limba engleza, ore de aprofundare (matematica si limba româna)  si pregatire speciala elevilor care au interese si aptitudini pentru pregatire de excelenta. Centrul de excelenta în matematica functioneaza  de cinci ani cu rezultate exceptionale.

Numarul de ore alocate studiului aprofundat pentru disciplinele Matematica si Limba si literatura româna, difera de la un an de studiu la altul, în functie de nevoile identificate de catre elevi si parinti, cu sprijinul direct al profesorilor de specialitate/ învatatorilor.

Dezvoltarea unor competente de baza este realizata si prin cursuri originale  create de profesorii scolii- Debate în limba engleza, Multiculturalism în limba engleza, Drama.

Elevii sunt pusi în situatia de a lucra independent, pentru însusirea cunostintelor si utilizarea lor în situatii diverse si mai ales pentru abordarea acestora din perspectiva inter- si trans-disciplinar.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0314254343; 0722522198
Str. Esarfei, nr. 63-71, sector 3,
Distribuie