Sanadent -centru de stomatologie-Bucuresti

Implantologie ( implanturi dentare )

Implantul dentar recomandat de medicii Sanadent (AnyRidge Implant System-Megagen) prezinta numeroase avantaje si rezultate estetice de varf

Ramura a stomatologiei, Implantologia necesita cunostinte aprofundate despre materialele disponibile la ora actuala si despre starea sanatatii generale a pacientului pentru a controla succesul tratamentului.

Tratamentul prin implanturi este cateodata singurul mod prin care se pot restabili functiile cavitatii bucale, iar in alte cazuri reprezinta modul cel mai apropiat de natural pentru a inlocui dintii lipsa.

Gratie lor, pacientii nu mai sunt nevoiti sa sacrifice dintii naturali pentru a ancora lucrari de tipul puntilor dentare, nu se mai folosesc de proteze mobile care creeaza un permanent disconfort, ci pot beneficia de dantura fixa, ancorata pe implanturi, care arata si se simte la fel ca si dintii naturali.

Implanturile recomandate de medicii nostri sunt implanturi de ultima generatie, implanturi cu osteointegrare rapidă, cu caracteristici care oferă beneficii profesionale excepționale: stabilitate primară, osteointegrare cu conservarea țesuturilor dure și moi, timp rapid de vindecare, oferind flexibilitate (gamă largă de dimensiuni, conicităti), ideale pentru zonele frontale, greu de gestionat.

Implantul Anyridge are un design activ al spirelor ceea ce-l face foarte stabil in orice fel de situatie. Avantaje: inlocuirea oricarui tip de dinte; permite fixarea protezelor pe implanturi prin locatori; foarte stabil in situatii in care osul nu este de cea mai buna calitate; rezultate estetice de varf; foarte rezistent in zona molarilor.

Noile proprietăți ale implantului determină o integrare biologică rapidă, de calitate, ușurând astfel tratamentul și crescând gradul de satisfacție al pacientului.

Galerie foto
  • ...