Sakura - Scoala japoneza, Bucuresti

Cursuri limba japoneza pentru adulti

De ce sa înveti limba japoneza ?

  • pentru ca vrei un hobby interesant si altfel
  • pentru ca vrei sa cunosti si sa întelegi una dintre cele mai fascinante culturi
  • pentru ca îti doresti o sansa în plus pe piata muncii (la noi sau în afara tarii), iar un loc de munca ce presupune cunoasterea limbii japoneze este mult mai bine platit;
  • pentru ca vrei sa calatoresti, sa studiezi sau sa locuiesti în Japonia;
  • vrei sa citesti carti de manga în limba lor materna;
  • îti doresti sa cunosti limba samurailor si sa o poti vorbi în prima ta calatorie în Japonia;
  • vrei sa citesti carti de manga în limba lor materna;

Daca ai raspuns afirmativ la cel putin una din întrebarile de mai sus, te invitam sa descoperi oferta noastra de cursuri de limba japoneza! 

De ce sa vii la noi?

Cursurile noastre de japoneza reprezinta o experienta totala de învatare, unde nu asimilam numai o limba, ci o întreaga cultura. Limba japoneza poate fi asimilata pâna la orice nivel doriti sa o aprofundati. De la începatori zero pâna la nivel N1(examen pe care trebuie sa il dea inclusiv japonezii la terminarea liceului), Scoala SAKURA ofera cursuri interactive în care se aplica cele mai noi metode de învatare, toate sub indrumarea corpului profesoral român experimentat,  supervizat de cei doi profesori nativi certificati ai SAKURA.

Mai mult decât un curs, o experienta culturala în sine!

Informatii utile

În functie de preferintele fiecarui cursant (ca timp, disponibilitate financiara, ritm de lucru) se poate opta pentru cursuri de grup sau cursuri individuale.

Astfel, avem cursuri pentru copii de grup(cu profesori români), cursuri pentru adulti de grup(cu profesori români sau japonezi) si cursuri individuale (cu profesori români sau japonezi).

Cursurile de grup au un cost mai mic însa programul este fix si nu se pot recupera cursurile în caz de neprezentare.

Cursurile individuale (cu român sau nativ) au un cost mai ridicat însa exista flexibilitate (recuperare, reprogramare) în anumite conditii.

Pentru cursurile de grup sau individuale cu nativii  este necesar parcurgerea a minim un modul (24 sedinte / 90 min) cu profesorii români pentru asimilarea unei gramatici de baza in vederea comunicarii cu ei.  Impactul si ritmul de progres va fi semnificativ mai mare cu nativii intrucât la cursurile lor se vorbeste peste 90% in japoneza.

Galerie foto
  • ...