Balustrade Aluminiu si Sticla / Bucuresti

Balustrade din Sticla Incastrat in pardoseala

Acolo unde se doreste ca sticla sa ocupe o pondere mai mare decat aluminiu, fata de sistemele clasice va propunem balustrada din sticla incastrata (ingropata) in pardoseala.

          Balustrada din sticla ingropata in pardoseala are la baza piesele de fixare sticla ale sistemului tip menghina standard 8500 si un profil din aluminiu continuu U de 6 metrii ce se ingroapa in beton.

          Balustrada din sticla BV 8502 ingropata / incastrata in pardoseala, distinge proiectele valoroase prin durabilitate si panorama nelimitata, practic, in afara de profilul de mana curenta (al carui montaj este optional pana la inaltimea de 1000 mm a panoului de sticla) singura parte vizibila de aluminiu fiind capacele superioare ornamentale, care sunt de altfel extrem de slim. 

 Piesele incastrate in pardoseala ale sistemului BV 8502, sunt inchise armonios cu capacele ornametale ce sunt prevazute cu granitura speciala.

          Balustrada din sticla laminata si securizata 6.6.2 si 8.8.2 mm incastrata / ingropata in pardoseala, BV 8502 ofera vizibilitate nelimitata si stabilitate. Este singura solutie potrivita  privind  raportul calitate / pret balustrada din sticla incastrata in beton

    – Cel mai nou si sigur sistem in balustrade    – Panorama nelimitata    – Estetica perfecta    – Curatire ursoara

Galerie foto
  • ...