SAB Sistem, Proiectare si service centrale termice, instalatii gaze Bucuresti

Despre SAB Sistem

Societatea comerciala SAB Sistem, autorizata ISCIR PTA1/2010,PTC9,PTC11 specializata in montare, instalare si verificari periodice centrale termice (VTP-AF), este o companie cu capital integral privat bazata pe un colectiv de profesionisti si pe un management performant, activand in urmatoarele domenii:

  • Instalatii sanitare, termice, electrice, instalatii de utilizare gaze naturale - autorizari ISCIR;
  • Revizii si service centrale termice;
  • Mentenanta cladiri birouri, complexe rezidentiale, hoteluri, vile;
  • Proiectare in domeniul instalatiilor de toate tipurile.

In relatia cu clientii, compania da dovada de seriozitate, flexibilitate si isi promoveaza imaginea de piata prin lucrarile executate, respecta procedurile de lucru din domeniile in care activeaza, asigurand astfel un nivel inalt, constant in calitatea serviciilor oferite.

SAB Sistem se preocupa de instruirea continua a personalului, cu scopul de a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi in orice moment pregatit in fata provocarilor.

Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa gama foarte variata de produse si servicii, si disponibilitatea noastra in privinta oricarei sugestii sau imbunatatiri a ofertei curente.

SAB Sistem are contracte de parteneriat cu urmatoarele reprezentante : Ferroli, Romstal, Ariston, Immergas, Vaillant, Viessmann, Buderus, Bosch, Motan Junkers, Saunier Douval.

Galerie foto
  • ...