Rugvity- Showroom covoare, mochete, perdele, draperii Voluntari

Covoare pesonalizate Brink & Campman Comic

RugVity Home ofera acum posibilitatea clientilor sai de a face cadou celor dragi covoare si mochete personalizate de cea mai buna calitate. Aceste modele sunt realizate dupa design-ul clientului si pot fi confectionate din diferite fibre cum ar fi: lana, matase, poliester, insertii de piele si orice combinatie intre acestea. Paleta de culori disponibila este compusa din 26 de nuante prestabilite ce pot fi reproduse cu o precizie de 98%.

Conceptul de creatie are la baza 6 tipuri de texturi diferite ce pot fi mixate fara restrictii intr-un mod armonios. Astfel se pot confectiona atat covoare pe stil shaggy cu o lungime a firului ajustabila cat si covoare cu tesatura manual sau mecanica.

Tesatura groasa de lana combinata uneori cu bumbac, matase, piele, canepa cu desene multicolore si cu o destinatie exacta de impodobire si termoizolare defineste covoarele noastre, aducandu-le astfel la rangul de opere de arta la un pret usor accesibil.

Mai jos se pot observa cateva lucrari din portofoliu nostru. Orice idee poate fi transformata cu usurinta in realitate de echipa noastra, nu ezitati sa ne contactati!

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0752054208; 0752054207
Erou Iancu Nicolae, Nr 8 ( langa Atlantis Fitness), Voluntari, judetul Ilfov
Distribuie