Rsu cleaning - Servicii curatenie Bucuresti

Curatenie santier

Curatenie santier – asigurarea unui mediu corespunzator  este vitala din multe puncte de vedere. In primul rand, poate influenta direct atat calitatea, cat si cantitatea productiei. Utilajele si dotarile au o durata de viata mai mare daca sunt curatate profesional. Totodata, randamentul angajatilor creste si se pot evita imbolnaviri sau chiar accidente de munca.Dispunem de echipamente decuratenie a spatiilor santier competitive, de mare capacitate.

Ai nevoie de servicii de curatenie santier? Echipa noastra iti sta la dispozitie cu personal calificat si expertiza dovedita.

Domeniul curateniei santier este unul complex, care impune maximum de profesionalism. Spre  deosebire de curatenia la domiciliu, curatenia spatiilor de birouri sau curatenia spatilor comerciale, curatenia santier este una ce necesita un personal cu experienta si care sa fie instruit special pentru aceasta operatiune. In timpul realizarii procesului de curatire  pot aparea probleme din cauza aparaturii sau a substantelor cu care se intra in contact.

Galerie foto
  • ...