ITTraining - Cursuri calculatoare IT

Despre noi

Oamenii reprezinta cea mai importanta resursa pe care o are o companie. Aceasta resursa trebuie îngrijita, pregatita, dezvoltata pentru a putea satisface nevoile de functionalitate în lucrul de zi cu zi. Dar acest lucru este un lucru deja cunoscut si constientizat pe plan mondial. Notiunea de "training" poate fi privita, astfel, din perspectiva mai larga a procesului educational. În esenta, training-ul nostru se adreseaza oricarei persoane care doreste sa se perfectioneze sau sa se specializeze într-un domeniu anume din lumea IT.

Desi importanta pentru dumneavoastra, dezvoltarea profesionala, se poate dovedi a fi o provocare. Cu ITTraining, dezvoltarea profesionala devine usoara. Dupa un deceniu de furnizare de servicii si programe de învatare pentru profesionisti din întreaga lume, ne-am dezvoltat know-how-ul si programele pentru a face obtinerea de calificari si certificari cât mai simpla.

ITtraining detine o baza moderna de training, sali de curs dotate cu statii de lucru de ultima generatie si tot ceea ce este necesar pentru buna desfasurare a cursurilor.

Cursurile apple se desfasoara intr-o sala dedicata, dotata cu statii Apple MacPro si iMac.

Forme de livrare a cursurilor

Cu trainer certificat în salile noastre de clasala compania dvs. sau online, formatele noastre de livrare sunt convenabile si va permit sa alegeti când, unde si cum vor fi livrate cursurile.

Noi suntem:

Red Hat Authorized Training Partner, oferind toate cursurile Red Hat si certificarile pe care Red Hat le ofera (RHCT, RHCE, RHCA).

Adobe Authorized Training Partner, unul dintre cele mai complete din Europa, fiind capabil sa va ofere si cursuri pentru produsele de DTP sau webdesign, dar si cursuri pentru solutiile de formulare si managementul documentelor bazate pe solutia LiveCycle.

Apple Authorized Training Center, unicul centru autorizat de training Apple din Romania. Dotarea de exceptie a salii de cursuri va permite sa experimentati tehnologiile puse la dispozitie de cel mai avansat sistem de operare existent în zilele noastre. Cursurile folosesc documentatia si fisierele puse la dispozitie de catre Apple si sunt prezentate de instructori certificati de catre Apple.

Cursurile sunt sustinute la standarde internationale, fiecare cursant beneficiind de tot suportul hardware necesar unui astfel de curs, începând de la o statie de lucru pâna la 3 servere LINUX în cazul RHCA), iar structura lor respecta pâna la cel mai mic detaliu standartele producatorilor.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0213231431; 0213166766
Bd. Burebista, nr. 4, bl. D13, sc. 4, et. 5, Sector 3, Bucuresti
Distribuie