Rom Service, Bucuresti - Structuri hale metalice industriale

Proiectare asistata

Halele si structurile metalice in general, au cunoscut o dezvoltare profunda in ultimii ani. Proiectele de structuri metalice realizate de catre noi, respecta normele in vigoare si conduc la consumuri reduse de materiale, implicit la reduceri de costuri. Experienta si softurile pe care le utilizam pentru calcul si detaliere sunt determinante pentru realizarea unor proiecte care sa satisfaca cele mai inalte pretentii de calitate.

Proiectarea structurii metalice

Suntem preocupati de realizarea unor proiecte de structuri metalice care pe langa satisfacerea cerintelor de siguranta din normative sa conduca si la consumuri reduse de materiale, aceasta implicand in final costuri reduse de executie. Pentru calculul structurilor utilizam programe consacrate, avand posibilitatea de a efectua analize avansate pentru o modelare cat mai exacta a solicitarilor care intervin in viata reala a cladirilor. Metodele prin care modelam si analizam comportamentul structurilor conduc la conformarea eficienta a elementelor structurale si astfel la economie de otel. Suntem constienti ca realizarea imbinarilor sudate in atelierul de confectii metalice este net superioara atat calitativ cat si economic in raport cu sudurile realizate pe santier. De aceea, in principiu, structurile proiectate de noi sunt realizate din elemente sudate in fabrica care constituie ansamble de dimensiuni transportabile rutier, care se monteaza in santier prin imbinari cu suruburi. Dimensionarea elementelor o facem in conformitate cu normele romanesti si europene (Eurocoduri) iar la cererea clientului, putem calcula dupa norme apartinand ator tari (SUA, Israel, etc.).

Modelarea tridimensională a structurii

Dupa finalizarea calculelor, structura va fi modelata 3d cu ajutorul StruCAD, unul dintre programele specializate pentru detaliere de structuri metalice. Astfel, fiecare stalp, grinda, contravantuire, etc. va fi reprezentat fidel, impreuna cu sistemele de prindere, alcatuind un model digital identic cu structura ce urmeaza a fi edificata. Realizarea tridimensionala completa a modelului structurii confera avantaje inconstestabile fata de proiectarea clasica CAD. Un mod simplu prin care se pot obtine informatii despre orice element din alcatuirea structurii, sau prin care se poate identifca instantaneu orice reper, sunt esenta uzinarii si montarii eficiente si corecte a oricarei structuri.

 

Proiectul complet al structurii metalice

Dupa finalizarea completa a modelului structurii, cu ajutorul programului vom genera. -desene pentru fiecare reper in parte -detalii de executie -planuri ale structurii -planuri de montaj (de repetaj) -liste defalcate pe table, profile -liste de expeditie -liste cu organe de asamblare In plus, prin interrogarea modelului 3d pe care il furnizam odata cu desenele printate, se pot afla cu un simplu click o serie de informatii referioare la orice reper din structura sau se poate cauta un anumit reper din dupa identificatorul acestuia.

Galerie foto
  • ...
  • ...