Romantic Garden, Bucuresti - Proiectare, amenajare, intretinere gradini

Intretinere gradini

Prin intretinerea unui spatiu noi intelegem un service de gradinarit la

domiciliul dumneavoastra.

Pentru a arata tot timpul bine un spatiu amenajat are mereu nevoie de:

- tunderi periodice- fertilizari- stropiri- plivirea buruienilor- saparea pamintului- inlocuiri de plante in functie de sezon - intretinerea gazonului- legarea lianelor… si multe alte lucruri ce trebuie facute in functie de sezon sau necesitati.

 

 

 

 

   PRIMAVARA             VARA                 TOAMNA               IARNA

Incercati sa priviti gradina ca pe o femeie frumoasa si capricioasa, care va cere intotdeauna atentie din partea dumneavoastra. Daca timpul va este limitat, atunci apelati la serviciile specializate ale profesionistilor. Ei vor stii intotdeauna sa asculte ce le sopteste gradina dumneavoastra si vor lua cu siguranta masurile necesare pentru ca atunci cind veti veni acasa gradina sa va primeasca in mijlocul ei cu bratele deschise.

Cum se procedeaza?

Contra unei taxe ce se stabileste in functie de marimea spatiului, de dificultati , de necesitati si de frecventa vizitelor, noi vom avea grija de gradina dumneavoastra.De asemenea va stam la dispozitie ori de cite ori ne veti cheme pentru a remedia mici accidente ce pot aparea oricind, cum ar fi de exemplu in urma unei furtuni, a catelului care s-a inversunat pe o tufa de buxus, sau a copilului care a sapat gropi in gazon si a turnat detergent pe un bonsai pentru a-l spala.In concluzie ne puteti chema pentru orice fel de problema aparuta in gradina dumneavoastra. Suntem bucurosi atunci cind putem da o mina de ajutor.  

 
Galerie foto
  • ...