Enescu & Cuc - Cabinet Avocatura Bucuresti

Proprietate intelectuala

Firma de avocatura E&C acorda asistenta legala in probleme legata de proprietatea intelectuala, incluzand reprezentarea clientilor pentru inregistrarea si protectia marcilor.

Echipa noastra de avocati va poate asista pentru:

Consultanta initiala in probleme de proprietate intelectuala. Aceasta etapa va include motivele pentru care trebuie inregistrata o marca, drepturile asupra unei marci inregistrate, determinarea tipurilor de marci care se pot inregistra, modul de contituire al depozitului, explicatii generale asupra modalitatii de desfasurare a intregii proceduri.

Constituirea depozitului - intocmirea cererii de inregistrare a marcii conform cerintelor in vigoare cu urmatoarele anexe: dovada achitarii taxei, 5 reproduceri ale marcii respectand specificatiile necesare, certificatul de prioritate si lista intreprinderilor indreptatite sa foloseasca marca colectiva(daca este cazul).

Cerere de reinnoire - Cererea de reinnoire a unei marci poate fi reinnoita dupa fiecare termen de cate 10 ani, cu plata taxei prevazute de lege.

Inregistrare internationala - Dupa inregistrarea marcii la OSIM, o marca poate fi inregistrata la Organizatia Mondiala a Proprietatii Intelectuale din Geneva pentru a fi protejata in una sau mai multe tari membre ale aranjamentului de la Madrid.

Galerie foto
  • ...