Roexpert Garden, Bucuresti - Amenajari spatii verzi

Proiectare spatii verzi

Amenajarea unui spatiu verde se face pe baza unui proiect intocmit dupa anumite reguli si respectand principiile amenajarilor peisagere. Dorintele beneficiarului trebuiesc respectate dar in limita principiilor amintite.

Fie ca este un spatiu verde public sau privat se tine seama in primul rand de destinatia acestuia, de spacificul zonei, de cladirile din zona, de clima, de sol.

Poriectul poate fi realizat in plan(2D) sau in spatiu(3D) in functie de complexitate si de cerintele clientului. Poate fi prezentat pe planse colorate sau in imagini virtuale.

In aceasta faza se proiecteaza si eventualele alei, spatii de relaxare, spatii de joaca, bazine si caderi de apa, iluminat intern etc.

Ca si in cazul imobilelor este bine ca proiectul sa fie realizat de un specialist care sa raspunda pentru executia si evolutia plantelor. Da! Trebuie stiut ca plantele cresc si se dezvolta.Daca o fac bine sau nu asta depinde de proiectant.

Proiectarea si amenajarea unui spatiu verde cere pricepere, talent, pasiune si rabdare. Si din partea beneficiarului si din partea executantului.

Galerie foto
  • ...